Sieviete sāka skatīties retro filmu pieaugušajiem, un pēkšņi saprata, ka tajā filmējušies viņas vecāki

Tas ir šausmīgāk par jebkuru šausmeni!

Kāda sieviete nonāca briesmīgā situācijā: skatoties porn*filmu atklājās, ka aktieri ir viņas pašas vecāki! Atceroties šo stāstu, kas ar viņu notika 15 gadu vecumā, sieviete saka, ka tajā dienā neaizgāja uz skolu, jo slikti jutās.

Vecāku guļamistabā viņa skapī atklāja videokasešu kaudzi, un nolēma tās noskatīties, cerībā, ka tās būs porn*filmas, un vēlāk to rūgti nožēloja!

Video sākumā tika rādīts dīvāns no attāluma. Dīvāns meitenei likās pazīstams, bet viņa nepievērsa tam īpašu uzmanību.

Pēc tam kadrā parādījās kails vīrietis, kurš līdz šim bija uzstādījis kameru, viņš devās pie sievietes uz dīvāna.

Dodam vārdu meitai:

“Vīrietis metās virsū sievietei, un viņi sāka nodarboties ar seksu misionāru pozā. Tā bija visgarlaicīgākā pornofilma, kādu es jebkad biju redzējusi. Lai arī man nebija īpašas pieredzes šajā sfērā, man bija acīmredzams, ka es skatos iesācēju filmu”.

Tikai, kad vīrietis piecēlās un devās pie kameras, skaidri demonstrējot savas “bagātības”, viņa beidzot vīrieti atpazina:

“Es vēl nekad tik ātri nebiju lidojusi pie videomagnetofona, lai nospiestu stop. Bet man tas likās tik ilgi, kājas kā svina pielietas, mangotafons likās esam valsts otrā malā. Es kliedzu: “NĒĒĒĒĒ”, bet skaņa bija apspiesta un lēna.

Beidzot es nospiedu “stop” pogu. Bet bija jau par vēlu. Mana dzīve bija sabrukusi”.

Pēc viņas vārdiem, viņa vairākus gadus apspieda sevī šīs atmiņas, bet pēc tam nolēma padalīties tajās ar brāli, tā teikt “dalīta bēda – pusbēda”.

Tagad viņa var pasmieties par to šausmīgo stāstu, lai arī tad viņai vairākas nedēļas bija ĻOTI neērti atrasties ar vecākiem vienā telpā.

Vai jūs kādreiz esat sevi filmējuši?

avots: mirror.co.uk

Pievienot komentāru