Tikai 3 produkti – un matu sirmums pazūd bez pēdām. Fantastiska maska, kas patiešām iedarbojas

Atcerieties, bija laiks, kad praktiski katra otrā sieviete vēlējās izmainīt matu krāsu, pārkrāsojot tos pelnu-blondā krāsā? Un nav svarīgi, cik veca bija skaistā dzimuma pārstāve, katra gribēja mirdzēt savā jaunajā tēlā.

Šādu pārmaiņu popularitāte ir kritusies, un tagad, tāpat kā pirms daudziem gadiem, gribas saglabāt savu dabīgo matu toni daudzu gadu garumā. Bet, kā to izdarīt?

Ja jūs acīmredzamu iemeslu dēļ esat matu krāsošanas pretiniece, tad dosim jums ieteikumu: ir satriecoša mājās pagatavojama maska, kas palīdz novērst sirmu matu parādīšanos. Noslēpums ir ideāli piemeklētās sastāvdaļās un regulārā lietošanā. Tas, kuram ir nopietni nolūki, to novērtēs.

Mājās pagatavojamas maskas recepte

To iespējams pagatavot 15 minūšu laikā. Lielākā daļa laika aiziet ingvera sagatavošanai, jo ir vajadzīga nevis pati sakne, bet gan sula. Ņemiet smalku rīvi, un ķerieties pie darba.

• Sarīvējiet ingveri ar smalku rīvi. Nolieciet maliņā. Kad biezenī sāks parādīties sula, nospiediet to.
• Samaisiet 1 tējkaroti šķidra medus, ingvera saknes sulu un 1 ēdamkaroti olīveļļas.

Samitriniet matus. Uzsmērējiet masu visu matu garumā un atstājiet uz 40 minūtēm. Pēc tam izmazgājiet matus ierastā veidā. Šo procedūru vajag atkārtot 2 – 3 reizes nedēļā. Vēlamo rezultātu sagaidīšanai ir nepieciešama milzīga pacietība. Bet ar šo līdzekli jums izdosies tos sasniegt.

Ingvers, olīveļļa un šķidrs medus – visefektīvākais maisījums

Daudzi cilvēki interesējas, kāpēc jāsavieno tieši šo produkti? Katrs no tiem ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielu sastāvu. Un, ja tos savieno vienā maisījumā un uzsmērē uz sirmiem matiem, efekts ir fantastisks.

Ingverā atrodams kālijs, fosfors, kā arī magnijs. Tieši tie baro matu folikulas, padarot tos veselīgus, atjaunojot mitrumu, atrisinot problēmu ar blaugznām. Ingvers ir slavens ar to, ka sirmiem matiem atgriež to dabīgo krāsu.

Medus regulē matu mitrumu, sniedz tiem mirdzumu, kā arī baro. Ja laika nav nemaz, tad vienkārši uzsmērējiet šķidru medu uz matu galiem, stundu pagaidiet un pēc tam nomazgājiet. Kas attiecas uz olīveļļu, tā ir bagāta ar vitamīniem E, A, kā arī antioksidantiem, kas palīdz ne tikai noslēpt sirmus matus, bet arī tos ārstēt.

Produkti, kuri obligāti jālieto uzturā

Sirmu matu parādīšanos kavēt palīdz cinks. Stress un pārdzīvojumi izraisa cinka trūkumu organismā. Tāpēc mati zaudē savu dabisko krāsu un skaistumu. Liels cinka daudzums atrodams vistas gaļā un cietajā sierā, citos piena produktos, burkānos, kāpostos un bietēs, ābolos un bumbieros, Indijas riekstos un kartupeļos.

Piekritīsiet – novecot un nosirmot ir jāmāk skaisti. Bet, ja ir iespēja aizkavēt procesu, kāpēc gan to neizmantot? Piedāvājam jums ne tikai pagatavot mājas masku, bet arī bagātināt savu ēdienkarti ar augstākminētajiem produktiem. Tad arī rezultāti nebūs ilgi jāgaida.

Iesakiet mammai, māsai vai draudzenei rīkoties tāpat.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru