Šīs Zodiaka zīmes sieviete ir visgodīgākā un brīvību mīlošākā. Vai jūs jau zināt, kas ir šī mūsdienu amazone?

Tāda nu ir šīs zīmes sievietes daba – viņai ir garlaicīgi dzīvot striktos noteikumu, tradīciju un šablonu rāmjos.

Viņa vienmēr pēc kaut kā tiecas. Viņai ir lielisks mērķis – iekarot apkārtējo cieņu, saglabājot brīvību un personīgo neatkarību.

Vai jūs jau zināt, par ko ir runa? Kura ir galvenā horoskopa amazone? Pareizi, tā ir sieviete-Strēlnieks!

Meitene no kaimiņu sētas” un sabiedrības lauvene

Šīs Zodiaka zīmes sievietes var iedalīt divos tipos, katrs ir savā ziņā neatkārtojams.

1.tips: “Meitene no kaimiņu sētas”

Tieši viņu jūs vienmēr atradīsiet vīriešu sabiedrībā. Turklāt vīrieši viņu patiesi ciena un ieklausās viņas padomos (lielākoties ļoti sakarīgiem). Šī tipa Strēlnieks mierīgi iedzīs naglu sienā un nomainīs savai automašīnai riepu (bet mašīna viņai noteikti būs, agri vai vēlu).

Šī jautrā un atvērtā sieviete uz pasauli skatās ar neizsīkstošu optimismu un vienmēr ir gatava piedzīvojumiem. Vēl viena lieliska viņas rakstura īpašība – neticams godīgums un pieklājība. Ar šī tipa sievieti-Strēlnieku ir jauki draudzēties, bet mīlēt viņu ir ļoti grūti!

2. tips: “Sabiedrības lauvene”

Šī sieviete ir pilnīgi cita lieta! Viņa ir ekstravaganta un gracioza, asprātīga un gudra. Šī tipa Strēlnieks ir jebkuras kompānijas dvēsele, un dievina augstākās sabiedrības ballītes. Viņa ļoti izvēlīgi izvēlas saziņu loku, priekšroku dodot cilvēkiem, kuri savā dzīvē ir guvuši panākumus.

Tāda sieviete-Strēlnieks spēj salauzt ne mazums sirdis. Viņa labprāt ir atvērta jaunām attiecībām, bet ne pārāk tiecas pēc laulībām, jo ir ļoti neatkarīga, dievina ceļot.

Mūsdienu amazone, kura spēj par sevi pastāvēt

Lai arī šie divi tipi pirmajā acu mirklī nav līdzīgi, tiem ir viena kopīga īpašība: bezbailīga sieviete-Strēlniece prot baudīt dzīvi visās tās izpausmēs!

Ja jūs meklējat partneri, kas vienmēr būs ārkārtīgi godīga, vienmēr sniegs savu plecu un iemācīs skatīties zvaigznēs, tad labāku par Strēlnieku jums neatrast! Tiesa, sākumā jums vajadzēs viņu noķert un pieradināt!

Informācijai, kas sniegta šajā rakstā, ir tīri iepazīstinošs raksturs. Redakcija negarantē nekāda veida rezultātus un neaicina pilnībā paļauties tikai uz augstāk sniegto informāciju.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru