Kā jūs uzvedaties, kad esat greizsirdīgi, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Par man viss trāpīts! 🙂 Un par jums?   

Praktiski mēs visi esam izjutuši greizsirdību, vienā vai citā pakāpē. Tā ir sarežģīta sajūta, kas sevī ietver daudzas un dažādas emocijas, piemēram, zaudējums, atteikums, bailes no atraidījuma, pazemojums, skumjas un niknums. Piedāvājam tikt skaidrībā, kā reaģē katra Zodiaka zīme, kad to pārņem greizsirdība.

Auns

Neatkarīgi no tā, cik ļoti pārliecināts un atbildīgs var likties Auns, viņš bieži jūtas neaizsargāts. Ja jūs esat saistīta ar Aunu, tad gatavojieties emociju kalniņiem. Patiesība ir tāda, ka Auni izbauda visu situācijas dramatismu.

Vērsis

Vērsis ir spītīgs un viņam nepatīk izrādīt savas jūtas cilvēkos. Tā kā Vērši ir ļoti racionāli, viņi nav īpaši greizsirdīgi. Ja viņi turēs partneri aizdomās par krāpšanu, tad sekos saviem instinktiem un, briesmu apstiprināšanās gadījumā, viņi visticamāk izbeigs attiecības mierīgi un bez scēnām.

Dvīņi

Dvīņi zina, ka ir grūti būt uzticīgam, un tomēr tieši to viņi sagaida no sava partnera. Viņi obligāti jums paziņos, ka ir greizsirdīgi, lai pārliecinātos, ka jūs apgalvosiet pretējo. Parasti viņi lieliski kontrolē savas emocijas, bet laiku pa laikam viņi piedzīvo greizsirdības lēkmes.

Vēzis

Vēži bieži neizjūt greizsirdību, jo tad, kad ir ar kādu saistīti, viņi ir iemīlējušies, un tieši to pašu sagaida no savas otrās pusītes. Ja viņi patiešām ir greizsirdīgi, tad turēs to sevī, kamēr neuzsprāgs no neziņas. Tiklīdz jūs būsiet nodevis Vēzi, viņš nekad jums to nepiedos.

Lauva

Lai ko arī jūs nedarītu, nepievērsiet uzmanību nevienam citam, izņemot Lauvu. Pat sīkums var likt Lauvam būt greizsirdīgam. Viņi neuzskata par vajadzīgu kontrolēt savus izteikumus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru