Kā jūs uzvedaties, kad esat greizsirdīgi, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jaunava

Jaunavām patīk slēpt savas emocijas aiz miera maksas, kamēr iekšēji viņos norit īsta sajūtu vētra. Paskatieties viņiem acīs, un jūs ieraudzīsiet Jaunavu pārdzīvojumus. Ja viņas turēs jūs aizdomās par krāpšanu, viņas nenomierināsies, kamēr nebūs veikušas rūpīgu izmeklēšanu, un, atkarībā no tās rezultātiem, iespējams, vairāk jums neuzticēsies.

Svari

Svari ievēro divas lietas: būt mīlētiem un izvairīties no konfliktiem. Diemžēl viņiem piemīt tendence būt nepārliecinātiem par sevi un greizsirdīgiem. Tomēr viņi izdarīs visu, lai izvairītos no konfrontācijas, un slēps savu greizsirdību, un pēc tam sevi pārliecina, ka viss ir labi.

Skorpions

Skorpions ir visgreizsirdīgākā no visām zīmēm. Viņi ir greizsirdīgi uz jūsu sulaini, kas nokomentēja jūsu vīna izvēli un pret jūsu deju partneri ceturtajā klasē. Skorpioni spēj kontrolēt savu greizsirdību un prot virzīt to uz produktīvāku sfēru.

Strēlnieks

Strēlnieki reti ir greizsirdīgi, un, pat, ja tā notiek, nekad neatzīsies. Tomēr krāpšana viņiem ir nopietna rīcība, viņi nekad to nepiedos un neaizmirsīs. Labākais, ko var darīt, kad Strēlnieku ir piemeklējusi greizsirdības sajūta, ir apsēsties blakus un apgalvot, ka jūs nekādā ziņā nevēlaties nevienu citu, izņemot viņu.

Mežāzis

Mežāži visu laiku ir greizsirdīgi, bet viņi nekad to nepateiks. Labi, ka viņu greizsirdība nav uz ilgu laiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir neparedzami un parasti nevienam neizrāda savas patiesās emocijas. Viņi nav greizsirdīgi, bet, ja tā notiek, Ūdensvīri parasti pamet cilvēku, kas liek viņiem būt greizsirdīgiem, un virzās uz priekšu bez paskaidrojumiem.

Zivis

Zivis ir vismazāk greizsirdīgā Zodiaka zīme, bet dažreiz piedzīvo šo sajūtu. Zivis ir jūtīgi un ļoti labi sajūt citu cilvēku sajūtas. Ja viņi ir greizsirdīgi, tad vaino pie tā paši sevi. Zivīm nepieciešama uzticība, lojalitāte un uzmanība, tāpēc pārliecinieties, ka jūs viņām visu to sniedzat.

avots: vranya.net

Pievienot komentāru