Divi noteikumi, kas izmainīs jūsu privāto dzīvi uz visiem laikiem

Ir divi noteikumi seksuālajā dzīvē, kas tiešām strādā. Tie lieti noder gan sievietēm, gan vīriešiem. Bet tie, kuri tos nezina, ir spiesti tērēt laiku un nervus nepiemērotiem cilvēkiem.

Pirmais noteikums. Attiecībām ir jābūt vieglām

Viegli ir jābūt jau pašā sākumā. No pirmās minūtes. Cilvēks, kuru jūs uzreiz sajūtat kā senu paziņu, der jums daudz vairāk nekā tas , kas jāaplido gadiem. Puisis, ar kuru jūs esiet gatava jau pēc piecpadsmit minūtēm palikt vienatnē tirdzniecības centra tualetē ir labāks par to, kuram jūs esiet rakstījušas vēstules bez atbildes septiņus gadus. Meitene, kura uzreiz izrāda par jums interesi ir labāka par nepieejamu skaistuli, kura jāved uz Bahamu salām. Vienkārši – nozīmē labi, sarežģīti – nozīmē slikti.

Tā ir aksioma, un nevajag to pierādīt. Vispār – attiecībās neko nevajag pierādīt uz sava rēķina. Nevienu nevajag iegūt, nevienam nevajag pakārtoties un nevienam nevajag skriet pakaļ. Izdarot to vienu reizi, jūs to darīsiet katru dienu, pretī saņemot tikai kaprīzu un neapmierinātu ģīmi. Ja uzreiz nesanāk, neiedzirksteļojas, neiekuras – nevelciet kaķi aiz astes. Tātad – tas nav jūsu cilvēks. Sarežģītas attiecības der tikai tiem, kam ir garlaicīgi un daudz brīvā laika. Visiem pārējiem tās tikai bojā nervus.

Nevajag sarežģītas attiecības izbaudīt uz sevis. Attiecības, kurās jūs to vien darāt kā dejojat pēc otra stabules ir pazemojošas. Agri vai vēlu jūsu pacietības limits beigsies. Neļaujiet sevi ievilkt sarežģītas attiecībās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru