Izvēlieties kārti un uzziniet, kādā dzīves etapā jūs atrodaties!

Kārts Nr.3

Šī kārts saka par to, ka jūs tiecaties uz harmoniju un šīs neideālās pasaules pieņemšanu. Jūs reālistiski skatieties uz lietām, kas palīdzēs jums adekvāti novērtēt situāciju. Cilvēkus jūs uztveriet tādus, kādi viņi ir, ar visām vērtībām un trūkumiem. Skaudība paliek pagātnē: jūs saprotiet, ka visiem papilnam savu problēmu, kaut arī vairākums izvēlās tās neatklāt. Jūs labi mākat just arī savas personīgās emocijas. Tāda pieeja sola jums visai krāsainas perspektīvas. Jūs iegūsiet jaunas pazīšanās, kuras būs ļoti noderīgas lietišķās darīšanās. Turpiniet tādā pašā garā!

Kārts Nr.4

Jūs mākiet labi ieklausīties savā intuīcijā. Jūs centieties izmantot to visās dzīves sfērās. Un šī spēja ved jūs uz panākumiem. Ja jūs nevarat ietekmēt kādu notikumu gaitu, tad klausiet tai un necentieties kaut ko mainīt. Vienkārši atzīstiet to un turpiniet peldēt pa straumi. Vienā no tuvākajām dienām ar jums notiks īsts garīguma uzplūds, un jūs saņemsiet atbildes uz visiem saviem jautājumiem.

Kārts Nr.5

Tagad ir lielisks laika posms, lai mazliet iepriecinātu sevi. Šī kārts saka, ka jums laiks atslābt un vienkārši saņemt baudu no dzīves. Iespējams, ka pēdējā laikā jūs jūtaties nedaudz nemierīgs(-a) un vīlies(-usies), pārmēru cinisks(-a). Atcerieties, dzīve ir diezgan īsa, un jāiemācās to novērtēt. Pat visbezcerīgākajās situācijās nevajag zaudēt humora izjūtu – ja ne sevis dēļ, tad vismaz tuvo cilvēku dēļ. Humora izjūta – jūsu lielais bonus. Tā ir tā „līme”, kura palīdz uzturēt saikni ar ģimeni un draugiem. Tas jums palīdz pārvarēt jebkuras grūtības dzīves ceļā. Tas arī sūta jūsu signālu Visumam.

avots: okok.life

Pievienot komentāru