Ja jums vajag notievēt par 8 kg 1 nedēļas laikā, tad lūk, kas jums jādara!

Otrais noteikums: šajās dienās jums nav jādzīvo ar bada sajūtu. Tiklīdz to sajūtat – uzreiz paēdiet!

Šo diētu izstrādāja uzņēmumā General Motors.

Tā tika izveidota uzņēmuma darbinieki, kuri vēlējās notievēt, bet bez tabletēm un striktām diētām, ko vajadzētu ievērot vairākus mēnešus. Autobūves giganta mērķis bija atbalstīt savus darbiniekus, kuri strādā birojos vai ražošanā, un kuriem ir pietiekoši daudz laika un spēka, lai rūpētos par savu veselību.

Ja jūs vēlaties iegūt maksimālu rezultātu no GM diētas, tad attiecieties pret to pavisam nopietni. Strikti ievērojiet instrukcijas, pērciet visus nepieciešamos produktus vajadzīgā daudzumā. Tika pierādīts, ka šis plāns palīdz nomest 5 – 8 kilogramus vienas nedēļas laikā. Ja vien nesavtīgi ievērosiet noteikumus.

Pirmā diena.

Šī ir vissvarīgākā diena jūsu programmā. Tāpēc to vajag pilnībā veltīt augļiem. Ēdiet visus augļus, kādi jums garšo.

Galvenais – izslēgt no saraksta banānus. Un atcerieties, ka vislabāk ēst arbūzus un melones. Pārliecinieties arī par to, ka neēdiet nekādus citus produktus: ne sierus, ne vārītus dārzeņus u.tml.

Tāpat šajā dienā ir jāizdzer 8 – 12 glāzes ūdens.

Ja procesa laikā jūs sajutīsiet izsalkumu, palieliniet porcijas. Uztaisiet asortus. Palikt izsalkušam ir kategoriski aizliegts.

Otrā diena.

To nāksies veltīt dārzeņiem. Izvēlieties tos, kuri jums garšo. Varat vārīt, varat ēst svaigus. Tikai, ja vārīsiet, tad pārliecinities, ka neizmantojat ne sāli, ne sviestu vai eļļu.

Šajā dienā ir svarīgi vismaz reizi apēst vārītu kartupeļu porciju. Tas nebūs bīstami, ticiet. Tāpat ēdiet burkānus, brokoļus, gurķus, ķirbi, salātus, kāpostus, baklažānus.

Ja jūs visu izdarījāt pareizi, tad dienas laikā vairākas reizes jums būs jāiet uz tualeti. Tas ir ārkārtīgi nepieciešāms, lai uztaisītu “kapitālo remontu” jūsu gremošanas sistēmai.

Un neaizmirstiet izdzert pa 8 – 12 glāzem ūdens šajās abās “vegāniskajās” dienās!

Trešā diena.

Šī ir augļu-dārzeņu diena. Varat ēst visu, ko vēlaties, izņemto kartupeļus un banānus.

Galvenais ir nejaukt dārzeņus kopā ar augļiem, neēst tos kopā. Brokastīs uztaisiet sev augļu asortus, dārzeņu salātus bez piedevām pusdienāš un apēdiet pāris dažādus augļus vakariņās.

Kā arī pirmajās divās dienās, nelaidiet garām iespēju dzert vairāk ūdens.

Ceturtā diena.

Šajā dienā mums paredzēta banānu-piena diēta. Rīkojaties, kā gribat, bet dienas laikā jums ir jāapēd 8 – 10 banāni, un jāizdzer trīs glāzes piena. Vairāk neko ēst nedrīkst!

Jums var likties, ka tā būs izsalkuma piena diena, bet jūs būsiet pārsteigti, cik labi jutīsieties vakarā. Galvenais ir atcerēties, ka šajā dienā jums ir jāēd vismaz četras reizes. Pienu dzeriet brokastīs, pusdienās un vakariņās.

Un mēs garantējam, ka dienas laikā jūs nesajutīsiet ne vismazāko izsalkumu!

Piektā diena.

Ja jums garšo tomāti, tad piektā diena būs jums kā svētki. Pusdienās jums būs jāapēd krūzīte rīsu, bet brokastīs un vakariņās – kopumā 6 – 7 lieli tomāti.

Lasi vēl: Vakarā izdzer glāzi šī dzēriena, no rīta pamosties jau par 1.5 kg vieglāka

Organisms šajā dienā ražos diezgan daudz urīnskābi. Tāpēc jums nāksies pacensties izdzert 12 – 15 glāzes ūdens.

Sestā diena.

Pusdienās jums ir atļauts apēst krūzīti rīsu. Bet pārējā laikā pieturieties pie augu ēdienkartes, tas ir, augļu-dārzeņu diētas. Ilgi ciest nenāksies: ap šo laiku jūs pieradīsiet ēst maz, un jūs jutīsieties daudz labāk, nekā “notievēšanas nedēļas” sākumā.

Septītā diena.

Šī ir pēdējā jūsu diētas diena. Jums ir tiesības apēst nelielu bļodiņu rīsus un visus dārzeņus, kādus vien vēlaties. Augļus šajā dienā nedrīkst ēst, bet šodien ēdienam pa virsu jāuzdzer augļu sulas. Svaigas, protams.

Nav nekādu šaubu, ka, ja jūs ievērosiet šo strikto diētu, tad nedēļas laikā ievērojami notievēsiet. Un pēc tam nesāksiet pieņemties svarā, jo šī diēta lieliski iztīra jūsu gremošanas sistēmu. Jūs varat ēst daudz, bet nepieņemties svarā!

Šadu diētu atkārtot ieteicams ne biežāk kā reizi mēnesī.

Vai jūs esat gatavi pamēģināt? Pasāstiet mums, un obligāti padalieties ar šo diētu ar draugiem un tuviniekiem!

avots: zhenray.ru

Pievienot komentāru