Jums nav jāizdzēš viņa telefona numurs. Vienkārši izdzēsiet kopējo saraksti

Izdzēsiet visas ziņas, kuras viņš jums ir sūtījis, lai atbrīvotos no aizgājušās pagātnes. Jūs taču negribat, lai, atverot ziņas, viņa vārds būtu pa visu ekrānu. Jūs negribat atcerēties tās dienas, kad pārdzīvojāt par viņu, cietāt…

Saprotams, ka Instagramā esošās bildes liks jums par viņu atminēties. Tāpat par viņu jums atminēs Facebook vai citas vietnes. Visbīstamākais, ko jūs varat darīt, ir pārlasīt vecās ziņas. Tas atgādinās jums par to, kas jums patiesībā nemaz nav vajadzīgs.

Jūs atcerēsieties, kā viņš jūs sauca.

Jūs atcerēsieties jokus un zemtekstus, kas bija saprotami tikai jums abiem.

Jūs atcerēsieties, kā sauca viņa suni, kā arī viņa vecāku vārdus, tāpat arī viņa iemīļotāko filmu nosaukumus.

Pats trakākais – jūs atcerēsieties, ko jutāt, kad saņēmāt no viņa ziņas. Kā jūs smaidījāt, kad noskanēja telefons. Kā satraucāties, kad redzējāt savā telefonā viņa vārdu, kā tauriņi vēderā skraidīja.

Pāris lieliskas sekundes jūs iestrēgsiet brīnumainā pasaulē. Jūs noticēsiet, ka atkal atrodaties pagātnē, atkal esat viņa dzīvē. Ka nekas slikts nenotiks, ka jūs joprojām esat kopā.

Kad jūs būsiet izdzēsušas visas ziņas, kad jums nāksies atgriezties tagadnē, atmiņas jūs mocīs – būs pienācis visgrūtākais brīdis. Jūs ienīdīsiet sevi vēl vairāk.

Tādēļ, ja vēlaties saglabāt viņa numuru, saglabājiet. Atstājiet viņu nozaudētu savā kontaktu sarakstā – vietā, kur jūs to knapi ieraudzīsiet. Tikai, lūdzu, ja jūs vēlaties virzīties uz priekšu un neiestrēgt pagātnē, izdzēsiet jūsu sarakstes. Izdzēsiet šo spilgto pagātni.

avots

Pievienot komentāru