Kā noņemt ļauno aci un lāstu: 3 droši paņēmieni

Ja jums ir uzlikts lāsts, tad tā noņemšanai ir vairāki paņēmieni:

Pirmais paņēmiens.

Paņemiet savu fotogrāfiju ( neliela izmēra, kā dokumentiem). Baltās līnijas apkārt apgriezt nevajag.

Tad paņemiet tīru baltu papīra lapu, lielāku, nekā fotogrāfija, ko jūs sagatavojāt. Uzlīmējiet fotogrāfiju lapas vidū. Tad novietojiet pielīmēto fotogrāfiju sirds rajonā tā, lai seja skatītos uz priekšu, t.i. prom no tevis. Trīs diennaktis jums jānēsā šī lapa ar izlīmēto fotogrāfiju. Pēc trim diennaktīm paņemiet parastu bļodu, iededziet sveci ( obligāti ar sērkociņiem , nevis šķiltavām) paņemiet lapu ar pielīmēto fotogrāfiju un akurāti apgrieziet papīru apkārt fotogrāfijai.

Pašu fotogrāfiju nolieciet iepriekš sagatavotā tumšā aploksnē un nolieciet tādā vietā, kur neviens to, izņemot jūs neatradīs. Piemēram, skapī vai grāmatā.

Apgriezto papīru sadedziniet ar sveces palīdzību un pelnus ļoti uzmanīgi, lai neizkaisās, aiznesiet un noskalojiet podā.

Svecei ļaujiet nodegt līdz galam.

Otrais paņēmiens

Paņemiet rokās šķipsniņu sāls, pielieciet to pie lūpām un noskaitiet trīs reizes vārdus:

Atrunāju Dieva dēlu/ meitu ( vārds) no burvja un burves, no melna, no balta, no ruda, no meitas piebūrējas, no vecenes ļaunas. Un kā neviens nevar savā elkonī iekost, tā nevar Dieva meitu/dēlu ievainot un sabojāt un ar ļaunumu aplipināt. Vārdi mani, esiet stipri, lipīgi un esiet vienā veselumā, un nedz sarunā nedz norunā šiem maniem vārdiem lūpas uz zobiem – slēdzene, bet mēle mana – atslēga. Un iemetīšu es atslēgu jūrā, un paliks slēdzene mutē. Aizmetu atslēgu zilajā jūrā, un piepeld līdaka, atslēgu paķer un aiznes jūras dzelmē. Āmen.

Apvārdoto sāli ielieciet tīrā maisiņā un glabājiet mājās. Tā noņems lāstu un turpmāk jūs aizsargās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru