Kaimiņi, kas pamanīja šo telti, izsauca policiju. Kad policisti iegāja tajā iekšā, viņi nespēja noticēt redzētajam!

Policija atsaucās uz izsaukumu, ko veica kaimiņi, kas bija satraukušies par telti, kura tika uzcelta viņu mājas pagalmā. Kas tad tieši pavisam drīz tika atklāts?

Kāds pāris no Ņūmeksikas štata ASV centās sniegt savam dēlam mācību, liekot viņam tērēt pašam savus līdzekļu, dzīvojot pagalmā teltī.

Džeikobs un Andžela Bogusi nolēma pieņemt drastiskus audzināšanas mērus, lai pārmācītu savu 16 gadus veco dēlu. Jaunais cilvēks bija sācis no saviem vecākiem zagt, tādēļ viņi bija izmēģinājuši vairākus veidus, kā viņu izmācīt. Pēdējais mēģinājums bija pavisam drastisks.

“Mēs tak gribējām kā labāk,” stāsta zēna māte.

Saprotams, ka vecāki pa nakti viņu tur neatstāj. Ap pulksten deviņiem vakarā viņi laiž viņu atpakaļ mājās, kur viņš pārnakšņo pats savā istabā. Ja viņš vēlējās, tad varēja uz tualeti doties arī mājās.

“Mēs nedarām neko sliktu,” stāsta mums Andžela.

Taču kaimiņi gan bija citās domās. Viņi to uzskatīja par cietsirdīgu izturēšanos pret nepilngadīgu bērnu, tādēļ izsauca policiju.

“Mēs taču dzīvojam civilizētā sabiedrībā. Kā ir iespējams pieļaut kaut ko tādu?”

Pašlaik policijas darbinieki nav piesprieduši nekādus mērus šiem vecākiem. Mīkstinoši apstākļi bija tādi, ka bērns esot bijis tīrs, paēdis un vajadzības gadījumā varēja izmantot labierīcības.

Un ko jūs domājat par šo situāciju? Uzrakstiet savu viedokli un dalieties ar savām domām komentāros.

avots

Pievienot komentāru