Kas no bērniem pēc Zodiaka zīmes tuvāks mātei, un kas tēvam

Auns

Bērniem, dzimušiem zem Auna zīmes, obligāti jābūt autoritātei ģimenē. Kā likums, šajā lomā viņi redz savus tēvus, kura spriedums kļūst galvenais mazajiem ugunszīmes pārstāvjiem. Attiecības ar māti veidojās diezgan labas, bet stipru ietekmi uz personības veidošanos viņa izdarīt nevar, it īpaši, ja runā par pusaudžu pārejas vecumu.

Vērsis

Ja ģimenē valda labvēlīga atmosfēra, bērni-Vērši stipri pieķeras abiem vecākiem, tā kā viņiem lielākā nozīme ir tradicionālajām vērtībām. Viņi nevar izdalīt kaut ko vienu, tomēr pieaugušā vecumā var izjust stiprāku emocionālu saikni ar māti. Jāatzīmē, ka Vērši tāpat lieliski sarotās arī ar citiem vecākajiem radiniekiem un nereti pieķeras saviem vecmāmiņām un vectētiņiem.

Dvīņi

Dvīņi dod priekšroku distances ievērošanai attiecībās ar saviem vecākiem un cenšas neinformēt viņus par savas dzīves detaļām. Lai saglabātu garīgo saikni ar savu bērnu, mammai un tētim jāpacenšas iemantot viņa uzticēšanos. Kas attiecās uz pašu gaisa zīmes pārstāvi, tad viņš neizdala sev mīļāko ģimenes locekli.

Vēzis

Vēži tiecās pie vecākiem jebkurā vecumā, un tomēr viņi vienmēr būs tuvāki mātei. Bieži mēdz būt tā, ka pieaugušie bērni, dzimuši šajā zīmē, paņem pie sevis novecojušos senčus, vai arī paši pārceļas tuvāk viņiem. Vēzis grūti panes ilglaicīgas šķiršanās, tāpēc viņi ir gatavi visu brīvo laiku veltīt tuviem cilvēkiem.

Lauva

Mazie Lauvas vairāk tiecās pie tēva, kaut arī viņi cenšas to neizrādīt. Tas notiek neapzināti un izpaužas sīkumos, taču pats bērns nekad nepateiks pa tiešo, ka mīl kādu vairāk vai mazāk. Tipisks Lauva vienmēr interesēsies par vecāku dzīvi un pacentīsies pie iespējas palīdzēt tiem materiāli.

Jaunava

Bērni-Jaunavas stipri pieķeras savām mātēm, pie kurām viņi meklē atbalstu un aizsardzību. Ar tēviem viņiem izveidojas labas savstarpējās attiecības, bet nebūt ne vienmēr uzticības pilnas. Tomēr zemes bērni necenšas pamest vecāku ligzdu. Nereti ir gadījumi, kad pieaugušās Jaunavas turpina dzīvot tēvu mājās, tāpēc ka tas nesagādā nevienam neērtības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru