Kas no bērniem pēc Zodiaka zīmes tuvāks mātei, un kas tēvam

Svari

Sākotnēji Svari nav noskaņoti būt par „tētiņa meitiņām” vai „memmes dēliņiem”, bet viņi ļoti baidās neattaisnot vecāku gaidas, sarūgtināt vai pievilt viņus. Saprašanos ar gaisa stihijas pārstāvjiem panāks tas ģimenes loceklis, kurš veltīs viņiem vairāk laika. Šajā lomā varēs uzstāties jebkurš tuvais radinieks, kurš kontaktējas ar bērnu no paša agrīnā vecuma.

Skorpions

Bērni-Skorpioni nevienu konkrēti neizceļ, bet pieprasa sev abu vecāku pastiprinātu uzmanību. Mazā ūdens stihijas pārstāvja mammām un tēviem der atcerēties, ka atpirkties ar dāvanām no tāda bērniņa neizdosies. Viņam nepieciešams just emocionālo saikni un redzēt patiesu ieinteresētību tuvo cilvēku acīs.

Strēlnieks

Strēlnieki visbiežāk izveido ar vecākiem draudzīgas attiecības. Sakārtot ar viņiem harmonisku saziņu pavisam nav grūti, tomēr tuvāk viņi būs tam, kas pieņems viņus ar visām labajām īpašībām un trūkumiem. Ar autoritāru ģimenes locekli stūrgalvīgie ugunīgie bērni pacentīsies biedroties no attāluma.

Mežāzis

Bērns-Mežāzis ļoti mīl abus vecākus, kaut arī savu pieķeršanos viņiem gandrīz nekad nedemonstrē. Kā likums šīs zīmes pārstāvji uzvedās pieklājīgi, pēc iespējas palīdz finansiāli, bet viņa dabīgā atturība neatļauj parādīt visas emocijas, kuras viņš pārdzīvo. Tas ir vēl viens gadījums, kad bērni jau pieaugušā vecumā nekādi nevar aiziet no vecāku mājām, par cik ir pieraduši pie apkārtējiem apstākļiem.

Ūdensvīrs

Tipiskam Ūdensvīram izveidojas siltas attiecības ar tēvu. Pat tad, ja ģimene izjuks, tas neatspoguļosies viņu starppersonu saskarsmē. Gaisa stihijas bērnam māte ir sievišķīgas uzvedības paraugs, viņš ciena viņu, bet stipru dvēseles pieķeršanos neizjūt. Ja viņa cenšas izdarīt uz viņu spiedienu, Ūdensvīrs vispār pacentīsies izvairīties no jebkura kontakta ar viņu.

Zivs

Labākais vecāks Zivīm būs tas, kurš radīs harmonisku atmosfēru mājās. Tādi bērni ir ļoti uzņēmīgi un atraida jebkuru agresijas izpausmi. Ja saimes galva izrādīsies mājas tirāns, viņam nekad neizdosies iemantot labu attieksmi no Zivju puses. Noturīga saikne ir iespējama tikai ar to, kurš pacentīsies saprast viņu smalko dvēseles organizāciju.

Astrologs Nikolajs Holods

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru