Ķiploks un ūdens paglāba mani no slimību “buķetes”. Recepte, ko iedeva tantiņa tirgū

Sākšu ar to, ka pēc 40 gadu vecuma slimības burtiski sāka uzbrukt manam organismam. Es sāku nogurt, kājas pietūka, bieži piemeklēja nelabums pat, ja ēdu tikai auzu pārslu biezputru.

Pastāvīga slikta pašsajūta un aizdusa bija mani sabiedrotie, kas vispār jau nav nekāds pārsteigums, ņemot vērā manu 90 kg smago svaru (augums 165 cm). Papildus visam, sāku pamanīt nepatīkamu biežu skaņu, sāku sliktāk dzirdēt.

Pēc tam sapratu, kas man traucē – pastāvīgais troksnis ausīs, kas uz īsu laiku bija pazudis, bet pēc tam parādījās no jauna. Traki sāpēja kakls un mugura no sēdošā darba (es esmu grāmatvede) un visam pa virsu – man sāka pasliktināties redze.

Nav nekāds pārsteigums, ka es sāku krist depresijā, mājinieki sāka ciest no manas mūžīgās burkšķēšanas, bet vīrs pēkšņi bija paradis aizkavēties darbā ilgāk tikai, lai nebūtu jāklausās manos mūžīgajos vaidos un pārmetumos. Es jutos kā idiote, bet pati nevarēju tikt galā ar sevi un savām problēmām.

Reiz pirms Lieldienām es aizgāju uz tirgu iepirkties svētkiem, paķēru lielu grozu olām, gribēju nopirkt tā vairāk, lai pietiktu gan kūkai, gan arī krāsošanai. Savācu visādus niekus, pilnu grozu ar olām un nu knapi vilkos. Pie pašiem tirgus vārtiem stāvēja maza tantiņa un tirgoja ķiploku.

Es atcerējos, ka gaļu gribēju sapildīt ar ķiploku un izcept, domāju, nopirkšu ķiploku tādu lielu, kārtīgu. Tiklīdz pienācu pie tantiņas, man acu priekšā viss satumst, un galvā kāds sāk klauvēt ar āmuru. Acu priekšā viss melns, vien dzelteni riņķi mirgo.

Izgāzu no rokām grozu, sasitu pusi olas, produkti no somām pa pusei izbira. Knapi atguvos, cilvēki noveda malā pie tās pašas tantiņas, viņa iedeva paostīt ožamo spirtu. Tiklīdz es atguvos, tā viņa man arī ieteica kādu senu recepti, ar kuru pati ārstējas jau 20 gadus, un pateicoties kurai viņa jūtas “kā no jauna piedzimusi”.

“Un man gāja vēl sliktāk, nekā tev, meitiņ. Domāju, ka nu jau jātaisās uz viņsauli, laicīgi cilvēki zāles ieteica. Lūk, mūsu glābējs – parastais ķiploks!”.

Un tantiņa man iedeva recepti, kuras spēkam es no sākuma nemaz nenoticēju, bet, tā kā biju bezizejas situācijā, tomēr nolēmu pamēģināt. Un? Jau kursa vidū sāku justies daudz labāk: pazuda aizdusa, pārgāja tūska un nelabums, mazinājās troksnis ausīs.

Kursa beigās es ne tikai biju izārstējusies, bet arī notievējusi. Pieminētais troksnis ausīs pārgāja pavisam, es izskatījos jaunāka un, brīnumi vien, pie manis atgriezās laba redze! Un ne tikai redze, bet arī lieliska pašsajūta. Enerģijas man ir, gluži kā 20 gados.

Lūk, recepte:

  • Spiestā sasmalcināt vai gaļasmašīnā samalt 50 ķiploku daiviņas. Ķiploks ir jāņem tikai mūsu, mājas, ķīniešu nederēs!
  • Ķiploku masu apliet ar glāzi vārīta, auksta ūdens, un nolikt siltā vietā uz 3 diennaktīm. Es apklāju ar tīru audumu un viss.
  • Pēc tam zāles nokāst un nospiest. Biezumus izmest. Uzlējumu ievietot ledusskapī.
  • Dzert pa 8 – 10 pilieniem uzlējuma 3 reizes dienā, izšķīdinot to tējkarotē auksta ūdens.
  • Ārstēšanas kurss beidzas tad, kad beidzies uzlējums.
  • Kursu atkārtot drīkst pēc 5 gadiem.

Pret kādām slimībām palīdz ķiploku uzlējums: ateroskleroze, sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanas, miokardijas infarkta profilakse, organisma attīrīšana no tauku atliekām, vielmaiņas uzlabošana, redzes atjaunošana, aterosklerozes attīstības novēršana, organisma atjaunošana.

Šo līdzekli nedrīkst lietot cilvēki, kuriem ir kuņģa un divpadsmitpirkstuzarnas čūla, gastrīts ar paaugstinātu skābes saturu.

Esiet veseli!

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru