Kuru 2018. gadā gaida finansiāli panākumi: 5 zodiaka zīmes, kuras zvaigznes apbalvos. Astrologi apstiprina!

Skorpions
Skorpioniem nebūs grūti likt kādam izdarīt to, ko viņi vēlas. Pārdot, pārliecināt, sarunāt – tas viņiem ir asinīs. Ūdens zīmēm ir ļoti attīstīta intuīcija un spēja redzēt cilvēkiem cauri. Viņi ir visziņkārīgākie no visām zodiaka zīmēm. No viņiem sanāk lieliski detektīvi, turklāt viņi jūt, kurš darījums būs izdevīgs. Uzticība šī gada saimniekam un aizsargāšana veicinās to, ka Skorpioni kļūs bagāti. Šeit nav citu variantu. Bet uzreiz brīdinām, ka zvaigznes ir sagatavojušas vairākus pārbaudījumus gada sākumā, kuros šīs zīmes pārstāvji cietīs sakāvi. Tev vajag gūt no šīm situācijām mācību, un tu neizbēgami kļūsi bagāts. Uz svarīgām tikšanām velc sarkanas vai violetas drēbes.

Lauva
Šī ir vienīgā uguns zīme sarakstā, kurai zvaigznes sola naudas plūsmu. Lauvas ir dzimuši līderi. Viņas prot vadīt, komandēt un pieņemt svarīgus lēmumus. Viņām patīk atrasties uzmanības centrā, viņas atšķiras ar neparastu harizmu, un tas vien jau ir panākumu ķīla. Neskatoties uz to, ka Lauvas pieder pie kaķu dzimtas, Suņa gad viņām būs veiksmīgs. Šī gada krāsa – dzeltenā ir viena no Lauvām vispiemērotākajām krāsām. Tāpēc šai zīmei ir ļoti lielas iespējas ievērojami papildināt savu bankas kontu 2018. gadā. Uz svarīgām tikšanām velc brūnas vai dzeltenas krāsas apģērbu, kā arī nepārspīlē ar zelta aksesuāriem.

Vērsis
Vērši nepaļaujas uz instinktiem, viņi domā racionāli un loģiski. Viņi māk pareizi nostādīt prioritātes. Netērē laiku un enerģiju par niekiem. Šīs īpašības padara tos par efektīviem vadītājiem. Darījuma partneri ciena tādos cilvēkos uzticību un stabilitāti. Dabīgi, ar tādu īpašību klāstu un pareizu to izmantošanu, nedrīkst būt nabags. 2018. gadā vajag virzīt esošos līdzekļus uz pašattīstību un biznesu. Nebaidieties riskēt, un Suņa gads dāsni apbalvos jūs ar šī soļa speršanu. Savukārt naudas šķērdēšana par dažādiem greznuma priekšmetiem var novest pie nabadzības. Uz svarīgām tikšanām velc baltas vai zaļas krāsas drēbes.

Vēzis
Vēži iedvesmo un motivē citus attīstīties un izaugt, bet neaizmirst arī par sevi. Viņi ir par sevi pārliecināti, līdzcietīgi un jūtīgi. 2018. gadā viņiem būs daudz svaigas un oriģinālas idejas, bet iedvesma var kļūt par galveno atslēgu. Izgrozīties Vēžiem izdosies, pateicoties viņu radošajām spējām un interesēm. Galvenais – nevajag baidīties izteikt savas domas par jauniem projektiem. Tas būs ārkārtīgi interesanti un ienesīgi. Tā kā ir laiks sagatavot lielāka izmēra naudas maciņu! Uz svarīgām tikšanām velc zilas vai sudraba krāsas drēbes.

Kā redzat, par velti neviens neko nedabūs. Visas 5 zodiaka zīmes tiks apbalvotas par savām pulēm. Tā kā citu zīmju pārstāvjiem nevajag krist izmisumā, bet gan tieši otrādi – censties un darboties. Tikai tā var kļūt bagāts!

Par bagātu zodiaka zīmi nepiedzimst, bet gan kļūst. Pastāsti arī saviem draugiem par zodiaka zīmēm, kuras gaida panākumi finansu jomā!

avots

Pievienot komentāru