Ļoti precīzs tests. Paskaties uz attēliem un izvēlies ieeju, kura tev nepatīk visvairāk


Mūsu zemapziņa slēpj daudz vērtīgas un interesantas informācijas par mums pašiem. Ar psiholoģisko testu palīdzību mēs varam gūt atbildes uz mūs satraucošajiem jautājumiem.

„Ala, kurā tu visvairāk baidies ieiet, slēpj sevī tavu vislielāko vērtību”, – reiz pavēstīja rakstnieks Džozefs Kempbels. Šo vēstījumu apstiprina arī mūsu šīsdienas tests.

Uzdevuma būtība ir ļoti vienkārša: ir uzmanīgi jāapskata visi seši attēli un jāizvēlas tas, kurš tev šķiet visbiedējošākais.

Šī izvēle atklās svarīgas tava rakstura iezīmes un dažas personības īpatnības.

Lasīt vēl –Trīs pašas mantkārīgākās un skopākās zodiaka zīmes! Labāk uzmanīties!

Ieeja Nr. 1.

 

Pārsteidzoši, bet, ja tu visvairāk baidies ieiet pamestā mājā, liecina, ka esi spēcīga personība. Tu esi tas, kurš nepiepušķo īstenību, tas, kuru var saukt par intelektuālu analītiķi.

Tev grūti parādīt savas emocijas. Bailes no kailām sienām liecina par to, ka ir izveidojusies emocionāla barjera starp tevi un cilvēkiem. Dziļi iekšienē tu alksti tā, no kā baidies- attiecību- gan romantisko, gan draudzīgo.

Ieeja Nr.2


Bailes iet lejā pa kāpnēm liecina par to, ka tu esi brīva personība, kura visvairāk baidās pazaudēt neatkarību. Tu baidies no tā, ka par tevi nezinās un baidies no nāves. Par galveno vērtību tu uzskati veselību. Vairāk pievērsies tai – pareizi ēd, nodarbojies ar sportu un tas palīdzēs tev iegūt dvēseles mieru.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru