Lūk, cik samaitāta intīmajā dzīvē Tu esi pēc Zodiaka zīmes

Šī gada spēcīgā enerģētika atstās savu iespaidu uz visām Zodiaka zīmēm!

Auns

Sacensību mīļotāja. Ja viņa sapratīs, ka viņas mīļotais uzskata viņu par pašu iekārojamāko uz pasaules, meitene Auns izies jauna tēviņa medībās, lai  tikai tagadējam partnerim būtu konkurents. Lai tad viņi arī rīko asiņainu turnīru, lai iegūtu viņas sirdi. Meitenes! Esiet uzmanīgas!

Vērsis

Meitenei Vērsim ietiepības pārpārēm. Viņas jājamzirdziņš ir uzticība. Satika un iemīlēja uz mūžu. Taču, ja viņa sajutīs, ka atpakaļ nesaņem mīlestības pilnu apjomu, tad ies pa kreisi pēc papildporcijas.

Dvīņi

Dvīņiem raksturīga ir zināma neizlēmība. Šīs zīmes pārstāves nav spējīgas ilgu laiku koncentrēties uz kaut ko vienu. Diemžēl, šādai pieejai ir ēnas puses – viens partneris nav spējīgs apmierināt Dvīņa prasības attiecībās. Pie tam vēl, otrajai pusītei ir jābūt līdzīgai humora izjūtai, lai varētu paķiķināt kopīgi.

Vēzis

Emocijas iet pāri malām, taču Vēzis reāli tiecas pēc stabilitātes. Iepazīstieties – praktiski pati uzticamākā zīme. Taču, kad mīlestība pāriet, meitene Vēzis, kura ir apveltīta ar neizsakāmu labsirdību, nevar savam partnerim triekt sāpīgo belzienu un nostādīt viņu fakta priekšā, ka viņu attiecības ir beigušās. Tāpēc Vēzis dot priekšroku klusai krāpšanai nevis godīgi atzīstas, ka mīl citu cilvēku.

Lauva

Pilsētā vai laukos Lauvai ir jājūtas kā visu filmu galvenajai varonei. Ja partneris nav spējīgs viņai šo lomu dot, tad sānsoļu varbūtība ir augsta. Negrib celt uz pjedestāla? Padomā tik! Atradīsies cits, kurš to izdarīs un viņas sirdsapziņa mierīgi snaudīs un to negrauzīs pārmetumi.

Jaunava

Jaunavu moka pārdzīvojumi pat par problēmām, kuru nemaz nav. Tāpēc, uzsākt romāniņu, kamēr vīrs darbā, neatliecis muguru, pelna naudu, Jaunavai ir briesmīgs stress, kuru viņa nemaz nevar pārdzīvot. Taču, ja esošais partneris neatbilst Jaunavas augstajiem standartiem, viņa uzsāks tipa meklējumus, kuram ir labāki dotumi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru