Lūk, cik samaitāta intīmajā dzīvē Tu esi pēc Zodiaka zīmes

Svari

Dabas dota koķetērija un kaisle pēc idejas būtu  labi bruģēts ceļš krāpšanai. Taču svaru otrā pusē ir romantika un cienīga mīlestība, kas attur meiteni Svarus no sānsoļiem. Ja arī krāpšana notikusi, tad uz to pamudinājušas nopietnas un stipras emocijas, nevis garlaicība vai sava Ego apmierināšana.

Skorpions

Klīst uz visām pusēm, kamēr horizontā beidzot neparādās tas īstais un neatkārtojamais. Puišus, meitene Skorpions pievelk gluži kā magnēts. Protams, jo pievilcības un savaldzināšanas deficīts viņai novērots nav. Taču, ja viņa satiek eksemplāru, kas viņu apmierina, tad Skorpions savam partnerim velta visu savu emocionalitāti un seksualitāti.

Strēlnieks

Meitenei Strēlniekam nesaprast, ka ir lietas, par kurām labāk paklusēt. Tāpēc ar slepeniem romāniem var iznākt visai bēdīgi, jo agri vai vēlu, Strēlnieks izpļāpāsies. Sekss šīs zīmes pārstāvēm ir kā piedzīvojums bez noteikumiem. Tāpēc, ja sekss ir kā piecgades plāns, tad meitene gribēs no šī ceļa nokāpt.

Mežāzis

Meitene , kura apveltīta ar uzticību un uz kuru var paļauties. Taču mīlestības meklējumi viņai nav pirmajā vietā. Protams, šīs jūtas ir vajadzīga lieta, taču karjeras izaugsme viņai ir sirdij tīkamāka par ģimenes veidošanu. Un , droši vien, sieviete Mežāzis izvēlēsies sev par partneri tādu, kurš spēj viņai palīdzēt kāpt pa karjeras kāpnēm. Un, iespējams, par upura jēru būs jākļūst bijušajam.

Ūdensvīrs

Ja partneris apmierinās, tad, visticamāk par sānsoļiem meitene Ūdensvīrs pat nedomās. Kā likums, Ūdensvīrs “krāpj” ar kādu draiskulīgi sarakstoties. Tā, viegls flirts. Patiesu attiecību gadījumā arī šī nevainīgā spēle tiks pārtraukta, kamēr vēl var apstāties.

Zivis

Šai ballei toni nosaka emocijas. Un pie tam meitene Zivs ļoti jūt līdzi. Un tāpēc, krāpšana ir pieļaujama tikai tad, ja ir iespēja pārtraukt neizdevušās attiecības. Un, spiežot savā rokā jaunā kavaliera roku, sieviete Zivs pārmetīs sev neuzticību, pie tam visu dzīvi.

avots

Pievienot komentāru