Lūk ko dara dažādas Zodiaka zīmes, kad viņas ir nelaimīgas savās attiecībās. Katrs tiek galā pa savam

Daudzi cilvēki nesteidzas atzīties, ka viņus attiecībās kas neapmierina. Iespējams, viņi nevēlas sarūgtināt partneri, vai arī nezina, kā lai to pasaka, vai arī glabā savu neapmierinātību kā lielu noslēpumu līdz zināmam laikam.

Taču vienmēr var saprast, ka cilvēks nav apmierināts attiecībās, pat ja viņš pūlās to noslēpt. Kā? Tas atkarīgs no Zodiaka zīmes…

Lūk ko saka astrologi:

Auns

Kad Auns ir iemīlējies, viņš cenšas ar savu otro pusīti dalīties katrā sīkumā. Viņam ir svarīgi zināt, par ko domā partneris un vai viņu kas neuztrauc. Auns ir atklāts līdz galam un tiešs un viņu noskaņojums ir elementāri nolasāms.

Tāpēc, ja jūs sev uzdodiet jautājumu, vai Auns ir laimīgs vai nav, ziniet, ja jūs par to jautājiet, tad kaut kas tomēr neiet kā vajag.

Vērsis

Vērsis kļūst ļoti nemierīgs un izliekas, ka viņa dzīve ir “laimīga.”selfiju pārpilnība instagramā, remonts dzīvoklī – viņš būs gatavs jebkurām pārmaiņām, proporcionāli viņa neapmierinātības apmēriem.

Vērsis  ir estētiska, vizuāla un sociāla personība un viņa laime ir atkarīga no tā, kā veidojas attiecības un kā viņu uztver apkārtējie. Viņš paļausies uz to aizvien vairāk un vairāk, līdz nesāks sevi realizēt citā veidā.

Dvīņi

Viņi būs pilnā nesaprašanā un centīsies no visas sirds strādāt. Raudās bez iemesla, tusēs ar draugiem – un tas viss tikai tāpēc, Ka viņi nezina kā tikt galā ar savu neapmierinātību. Dvīņi nebūs nelaimīgi, viņi būs neizlēmīgi.

Viņi mēģinās pārslēgt savu neapmierinātību uz visu pārējo, izņemot mīlestību, kamēr vien viņiem neatliks nekas cits kā tikai  paskatīties realitātei acīs.

Vēzis

Vēžiem patīk no mušas uzpūst ziloni. Viņi uzreiz sāk apspriest ar saviem draugiem to, cik viņi ir nelaimīgi un mētāt pasīvi agresīvus komentārus pa labi un pa kreisi.

Vienā vārdā sakot – darīt visu, izņemot savu problēmu risināšanu.

Lauva

Lauva kļūst agresīvs, bet pēc tam nevērīgs. Viņa pašpārliecinātību vistiešākā veidā ietekmē tas, kā viņš sevi uztver, un, ja Lauvu kaut kas neapmierina viņa personīgajā dzīvē, tad viņa pašvērtējums automātiski sāk klibot.

Visbiežāk Lauva, nerisinot problēmas, cenšas doties tālāk.

Jaunava

Viņa cenšas mesties iekšā tajā, kas novirza viņas domas. Jaunava ir kaislīgas dabas, taču ļoti paranojiska.

Tāpēc, lai arī viņa dzīvo kā ierasts, ja viņa ir pārāk dziļi iegrimusi kādā savas dzīves daļā, tad uztveries to kā brīdinājumu, ka kaut kas notiek pavisam citā viņas dzīves jomā.

Svari

Svari ir apsēsti ar darbu. Viņi ir visu mīluļi un nelabojami darbaholiķi.

Kad Svari dzīvē zaudē līdzsvaru, viņi  metas no vienas galējības otrā, tas notiek tāpēc, ka viņiem vajag stāties pretī diskomfortam, ko viņi izjūt pavisam cita iemesla dēļ.

Skorpions

Viņš vai nu atsakās no savas uzticības, vai sāk uztraukties par lietām, kas pavisam noteikti nav saistītas ar viņa īsto problēmu. Skorpions ir pati spēcīgākā Zodiaka zīme un kad viņš nav apmierināts ar attiecībām, viņš nevarēs tās ilgi turpināt.

Viņa emocijas krāsies, līdz izprovocēs negatīvisma sprādzienu.

Strēlnieks

Viņš kļūst pasīvi agresīvs. Viņam mēdz būt dusmu uzliesmojumi, ka , liekas, parādās ne no kurienes. Viņš gan saglabā humora izjūtu, bet nevar izlikties ilgi.

Viņš atgādina bumbu ar palēlinātu iedarbību, kas tūlīt, tūlīt uzsprāgs. Ar paziņām Strēlnieks kontaktēsies viegli un jokosies, kamēr partnerim būs veltīti sarkastiski joki vai nievājoši komentāri.

Mežāzis

Viņš cenšas kontrolēt visu. Viņš cenšas izskaitļot problēmu un strādāt ar to, pat ja attiecības ar to nesaglābt. Viņš pārāk identificē sevi ar attiecībām. Tās kļūst par visu viņa dzīvi.

Mežāzim nepatīk neskaidrība. Ja viņš nav ļoti laimīgs, viņš sāks strādāt pie attiecībām vairāk, lai visu labotu.

Ūdensvīrs

Viņš izdomā grandiozus sapņus un mērķus un seko tiem. Viņš pārceļas uz citām valstīm, uzsāk biznesu vai citus iespaidīgus pasākumus.

Ūdensvīrs ir uz darbu orientēts cilvēks, taču tad, kad viņš nav apmierināts ar savām attiecībām, mēdz sevi pārslogot. Pamatfrāze kas liecina par to, ka viņš nav laimīgs attiecībās ir “es esmu koncentrējies uz karjeru.” Viņš visiem spēkiem mēģinās sev nodrošināt harmoniju vismaz darbā.

Zivis

Zivis vienkārši vēlas būt brīvas. Viņas grib izmēģināt visu, ko tām piedāvā dzīve. Ja viņām radīsies problēmas privātajā dzīvē, viņas varbūt arī teiks , ka viss ir labi, taču patiesībā nodosies dziļai attiecību analīzei, kuras jau no sākta gala nav bijušas nemaz tik veiksmīgas.

Viņas var apgalvot, ka mīl jūs, taču ja viņu iztēle kaļ plānus, kuros vairs neietilpstiet jūs, tad viņi sirds dziļumos nav īpaši laimīgi.

Bet vai jūs piekrītiet šādam raksturojumam?

AVOTS: thoughtcatalog.com

Pievienot komentāru