Māsas Olsenas, Adele un citas slavenības, kuras izskatās daudz vecākas par saviem gadiem

Mums jau ne reizi vien ir nācies pārliecināties, ka ārējais izskats ir manīgs. Tomēr runa ir ne tikai par tiem gadījumiem, kad aiz eņģelim līdzīgas sejiņas slēpjas patiesi velnišķīgs raksturs.

Ļoti bieži ārējais izskats neatbilst ne tikai cilvēka dabai un temperamentam, bet arī viņa vecumam.

Skatoties uz dažām šovbiznesa slavenībām, mēdz būt ļoti grūti uzminēt viņu dzimšanas gadu. Un, ja dažām slavenībām, pateicoties dažādām atjaunojošam procedūrām vai labiem gēniem, izdodas nomest pāris liekos gadus, tad citas, tieši otrādi, izskatās daudz vecākas par saviem gadiem.

Jūsu uzmanībai piedāvājam 7 slavenības, kuras ir daudz jaunākas, nekā izskatās.

Adele, 30 gadi

View this post on Instagram

Adele attends the television show. Menschen, Bilder, Emotionen – RTL Jahresrueckblick on Dec. 6, 2015 in Cologne, Germany. 💐💗

A post shared by Adele (@adele.club) on

Lieliskajai dziedātājai, kas saņēmusi daudzas prestižas balvas, ir grūti noteikt viņas īsto vecumu. Iespējams, ka Adele izskatās vecāka sava liekā svara, retro stila apģērba un smagā grima ar platām līnijām dēļ, kas padara viņas izskatu smagāku. Toties izskatās, ka pašu izpildītāju viņas pašas izskats pilnība apmierina.

Kailija Dženere, 20 gadi

View this post on Instagram

😻

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Neskatoties uz savu praktiski jauno vecumu, Kardašjanu saimes locekle ir paspējusi veikt jau vairākas plastiskās operācijas, izveidot pati savu kosmētikas zīmolu un dzemdēt savam mīļotajam meitiņu. Kailijas firmas tēls – pufīgas lūpas, sarežgītas frizūras un spilgts grims – vizuāli viņas vecumam pievieno vēl 5 – 7 gadus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru