Māsas Olsenas, Adele un citas slavenības, kuras izskatās daudz vecākas par saviem gadiem

Millija Bobija Brauna, 14 gadi

“Cik gan ātri aug sveši bērni” – skan visiem zināmais teiciens, un Millija tam ir spilgts apstiprinājums. Populārā seriāla “Ļoti dīvainas lietas” zvaigzne izskatās gandrīz vai 10 gadus vecāka par savu jauno vecumu. Tajā vainīgi pirmām kārtām ir stilisti, kuri atbild par aktrises izskatu sabiedriskajos pasākumos. Melns apģērbs, strikti izteiktas frizūras, grims – tas viss slavenās pusaudzes vecumam pievieno vairākus gadus. Tik ļoti gribas Milliju ieraudzīt kādā gaisīgā kleitā ar rotaļīgu matu sakārtojumu!

Margo Robija, 28 gad

 

Margo popularitāte pēdējo gadu laikā burtiski ir uzkāpusi līdz debesīm. Atpazīstamību un skatītāju mīlestību viņai atnesa tādi kinematogrāfa hīti kā “Vilks no Volstrītas”, “Pašnāvnieku vienība”,  “Fokuss” un daudzi citi. Robija ir neticami laba pati par sevi, bet ir grūti noticēt, ka viņa dzimusi 1990. gadā.

Ešlija un Mērija-Keita Olsenas, 32 gadi

Daudzi no mums ir izauguši ar filmām, kurās filmējušas slavenās dvīnes, un tādas meitenītes mums ir arī palikušas prāta, tomēr šīs meitenes ir pieaugušas, turklāt pat novecojušas  pārāk ātri. Ešlijai un Mērijai-Keitai ir grūti noteikt viņu patieso vecumu. Iespējams, ka pie visa vainīgs ir pārmērīgais tievums un nedaudz novecojusī ģērbšanās?

Britnija Spīrsa, 36 gadi

Populārās dziedātājas dzīve ir pilna ar kāpumiem un kritumiem, dažādām stresa situācijām, aizliegtu preparātu lietošanu un tamlīdzīgām peripetijām. Tas viss ir atstājis pēdas Britnijas sejā. Neskatoties uz to, ka pēdējo gadu laikā Spīrsa ievēro veselīgu dzīvesveidu un ievēro sabalansētu diētu, skatoties uz slavenību, pavisam viegli dziedātājai var dot 40, un pat 45 gadus.

Lindsija Lohana, 32 gadi

Visas tās pašas aizliegtās vielas, aizraušanās ar plastiskajām operācijām un bezgalīgi skandāli ir pārvērtuši Lindsiju no mīlīgas meitenītes par noplukušu tantiņu. Lai arī tagad aktrise “cenšas uzkāpt uz pareizā ceļa”, diez vai viņai izdosies atgūt zaudēto jaunību.

Kā jūs redzat, neveiksmīgs apģērbs, grims, slikti ieradumi, lai cik dīvaini tas arī nebūtu, bet arī dažādas skaistuma procedūras nereti pievieno mūsu vecumam pāris gadus. Dabiskums un veselīgs dzīvesveids – lūk, kas palīdz sievietēm izskatīties jaunām un pievilcīgām, neatkarīgi no vecuma!

avots: fabiosa.ru

Pievienot komentāru