Mazulīte Podziņa no seriāla “Tētuka meitiņas” izaugusi liela un apbur ar neticamu skaistumu

Mēs labi atceramies katru no ārsta Vasņecova meitām seriālā “Tētuka meitiņas”. Daudzi sajūsminājās par pašu jaunāko seriāla aktrisi – Jekaterinu Staršovu.

Neskatoties uz to, ka meitene pēc reibinošiem panākumiem tā arī neparādījās vairāk televīzijas un kinoteātra ekrānos, tomēr viņas uzticamie pielūdzēji joprojām seko viņai līdzi sociālajos tīklos.

Un tagad, skatoties jau uz pieaugušās meitenes fotogrāfijām, ar grūtībām izdodas atpazīt mazo huligāni un blēņu darītāju.

Lai arī pielūdzēju nav nemaz tik daudz, meitene vienalga novērtē katru no viņiem un izsaka savu pateicību par tādu ieinteresētību viņas dzīvē. Turklāt pēc tam, kad slava lēnām ir viņu atstājusi.

Bet viņas fani pārliecinoši turpina viņu atbalstīt un komentāros pie Jekaterinas fotogrāfijām raksta skaistas frāzes, kas noteikti spēj uzlabot garastāvokli.

Atšķirībā no saviem kolēģiem filmēšanas laukumā, Staršova neizvēlējās turpināt savu aktrises karjeru. Šobrīd viņai svarīgāk ir iestāties medicīnas augstskolā, kļūt par to, par ko viņa sapņo. Bet arī savu radošo darbību viņa pilnībā nenoliek malā, un ar prieku piedalās dejās uz ledus, kā arī uzstājas kopā ar teātra grupu. Mūsu Podziņa visur uzspēj sevi parādīt!

avots: killtime.su

Pievienot komentāru