Modele no Latvijas publicē šokējošus modeļu dzīves aizkadrus!

 


Latviešu modele Vinita Vilcane Krilova savā Instagram profilā dalījusies ar pārsteidzošām fotogrāfijām un stāstiem par modeļu dzīves neglītajām aizkulisēm.

Modelēm, braucot uz citu valsti darba meklējumos, tiek piedāvāta iespēja palikt aģentūras modeļu apartamentos. Noteikumi dažādās valstīs atšķiras.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vinita Vilcane Krilova (@vinita_v)

“Manā pieredzē ir bijis tā, ka sākotnēji samaksa par šiem apartamentiem tiek iekļauta modeles bilancē pie izdevumiem un, ja modele brauciena laikā nopelna, šī summa jāatgriež aģentūrai. Aģentūrām gan tas bija papildus veids kā nopelnīt, jo parasti dzīvoklī dzīvoja daudz meitenes un summu par dzīvokli maksāja katra meitene,” viņa atklāj. Krilova skaidro, ka tas, ar ko dzīvosi kopā, mūždien bijusi loterija.

Lasi vēl: Nu tad beidzot! Zināms, kad atvērsies pirmais LIDL veikals Latvijā

“Mūsdienu versija komunālā dzīvokļa pieredzei,” salīdzina modele.

Konkrētās fotogrāfijas uzņemtas, kad modele dzīvoja Milānā. “Tik daudz mājvietu kā Milānā, man nav bijis nevienā citā pilsētā. Ir bijušas lieliskas pieredzes un tad ir tās citas: esmu dzīvojusi kopā ar vēl 7 meitenēm (bilde no šī dzīvokļa), kur katram ir sava izpratne par kārtību; gan esmu tikusi apzagta; citas meitenes ir vilkušas manas drēbes bez atļaujas; ak, strīdi par to, ka nevajadzētu smēķēt iekštelpās un zvani nakts vidū pie durvīm, jo ballītē pazaudētas atslēgas; applūduša dzīvokļa slaucīšana nakts vidū; izsisti stikli; bet man personīgi šokējošākais (ne)gadījums bija, kad tualetē kādai bija aizmirsies vai izbeidzies papīrs (katra meitene pirka savu un nēsāja līdzi) un par labu esam bija noskatīta balta zeķīte, kas pēc tam bija kārtīgi atlikta atpakaļ uz drēbju žāvētāja,” atklāj modele.

Pievienot komentāru