Liktenīgi: vienā laikā un vietā ar Gvido Lingu par dzīvību cīnījās ar viņa kolēģe

Laikā, kad par dzīvību Stradiņa slimnīcā cīnījās mūziķis un Latvijas Radio raidījumu vadītājs Gvido Linga, tajā pašā laikā tur smagā stāvoklī atradās vēl viena Latvijas Radio balss – Ivonna Markelova, kuras dzīvība izdzisa 28.decembra rītā, vēstīts Ievas Valteres materiālā “Pēkšņi aiziet iemīļotā radiobalss” izdevumā “Kas Jauns”.

Ivonnas mamma Ingrīda atklāj, ka meitas aiziešana bijusi pēkšņa.

Atsaucoties uz znota teikto, Ingrīda stāsta, ka 18.decembra vakarā meita ar vīru izgājuši pastaigāties un viņai pēkšņi kļuvis slikti – viņa nejuta kājas un bija spēcīgas galvassāpes. Mediķi ieradās ātri, bet sieviete jau bijusi bezsamaņā. Tajā pašā naktī slimnīcā tika veikta glābšanas operācija. Taču pie samaņas Ivonna tā arī nenāca.

Lasi vēl: Izmisušai frizierei pacietības mērs ir pilns – Viņa vēršās pie Kariņa

“Jāpiebilst, ka tajā pašā slimnīcā tobrīd uz nāves gultas atradās arī mūziķis Gvido Linga, ar ko Ivonna ilgus gadus bija vadījusi kopā radio raidījumu,” pauž Ingrīda.

Lai gan mediķi Ivonnas stāvokli, lai arī cik smagu, bija raksturojuši kā stabilu, kas piederīgajiem devis cerības, 28.decembra rītā Ivonna devās aizsaulē. Nāves cēlonis – asins izplūdums galvā.

 

Avots: tautaruna.nra.lv

Pievienot komentāru