Naudas dienas: kad finansiālā veiksme pati nāk pie mums?

Naudas dienas: kad finanses pašas nāk pie mums?

Katrā mēnesī ir dienas, kas ir labvēlīgākas jebkāda veida finanšu darbībām. Astrologi tās dēvē par naudas dienām. Šajās dienās naudas veiksme pati nāks pie jums. Šādas dienas noteikt var ar Mēness kalendāra palīdzību.

Naudas dienas saskaņā ar Mēness kalendāru

Kopumā ir divas vislaimīgākās dienas – 14. un 20. mēness diennakts. Šajās dienās varat droši pirkt, pārdot, parakstīt darījumu līgumus, investēt, ieguldīt, vinnēt.

Ja jūs vienkārši vēlaties piesaistīt veiksmi ilgam laikam, tad šajās naudas dienas labāk doties uz frizētavu un nogriezt matus. Mēness, kā zināms, iedarbojas uz cilvēku caur matiem, un, lai pieņemtu šīs planētas dāvanas, pietiek vien apgriezt matus labvēlīgajā mēness diennaktī. Šīs dienas vēl dēvē arī par naudas griešanas dienām.

Kura nedēļas diena ir “visnaudīgākā”

Nedēļā arī ir naudas diena. Tā ir ceturtdiena. To pārvalda Jupiters, planēta, kas ir biznesa, naudas un darba aizbildne. Ceturtdienā var risināt jebkāda veida materiālos jautājumus, kas saistīti ar bagātību papildināšanu.

Ceturtdienā var jebkādus apstākļus pagriezt sev par labu. Jupiters palīdz aktīviem, darbīgiem, ambicioziem un izlēmīgiem cilvēkiem.

Visbīstamākās naudas dienas pēc mēness kalendāra

Ir dienas, kad labāk vispār turēties no finansiālām darīšanām pa gabalu. Mēness kalendārā tās ir 3., 5., 12., 15. un 29. diennakts. Astrologi neiesaka ķerties pie svarīgiem darbiem, veikt pirkumus, pārdot, ieguldīt naudu un aizdot. Tas ir bīstami jūsu maciņam, tāpēc labāk turiet to pie sevis.

Visbīstamākā naudas diena nedēļā

Nedēļā par visnelabvēlīgāko dienu finanšu darījumiem tiek uzskatīta svētdiena. Šī diena nav paredzēta materiālo labumu gūšanai, tāpēc visas darīšanas, kas būs saistītas ar naudu, neveiksies.

Ieplānojiet savus darbus, ņemot vērā mēness diennakšu rekomendācijas, un tad nekādas finansiāla rakstura neveiksmes jūs neskars!

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru