Neķītrais horoskops KUNGIEM: Dāmas, būs grēks, ja nezināsiet, ko sagaidīt guļamistabā

JAUNAVU KUNGI: Kautrīgi, bet īstajam brīdim pienākot, ir gatavs mesties piedzīvojumos. Sarunas ir viens no lielākajiem stimuliem. Nav pārāk radošs, bet strādā kārtīgi, lai sniegtu visaugstāko baudu.

SVARU KUNGI: Gatavi izbaudīt pavisam jaunus apvāršņus. Svariem piemīt pacietība, kas nepieciešama attiecībās ar dāmām. Ja pamanīs, ka dāmas drēbes ir viegli novelkamas, ar grūtībām atturēsies tās nenovilcis.

SKORPIONU KUNGI: Dzīvnieks gultā! Mēdz kost un skrāpēt. Mazliet ar mazohistiskām novirzēm, saglabājot visu normas robežās. Mīl izvest mīlas dzīvi ārpus palagiem.

STRĒLNIEKU KUNGI: Pirmais, lai pamēģinātu jaunu pozu. Erotisko masāžu eksperts. Ātrs. Apzinās savas spējas un liek tās lietā.

MEŽĀŽU KUNGI: Plānotājs un shēmotājs. Dod priekšroku sievietēm, kas zina, ko grib. Izturīgs. Kontrolēs sevi, līdz liks partnerei sajūsmā kliegt.

ŪDENSVĪRU KUNGI: Nekad neuztver sievieti kā tikai seksa objektu. Brīvs savās darbībās un iztēlē. Sieviete, kas zina, ko grib, būs neizsakāmi laimīga ar Ūdensvīru. Nemīl atteikumu.

ZIVJU KUNGI: Nepacietīgi. Vēlās partneri ar neierobežotu seksuālo apetīti, jo uzskata, ka ir spējīgi to apmierināt. Mīl tikt pakļauts. Ātri vien kļūst atkarīgs no pieskārieniem un glāstiem.

 

Pievienot komentāru