17 virtuves viltības, par kurām uzzinot jūs gribēsiet gatavot vēl biežāk

Katrai saimniecei gribas, lai viņas ēdieni priecētu ar savu garšu, būtu acij tīkami, bet to pagatavošana neaizņemtu daudz laika. Tas viss ir iespējas, ja iegaumēsiet mazas viltības.

Mēs apkopojām kārtējo supernoderīgo viltībiņu sarakstu, kas uzlabos jūsu kulinārijas meistarību.

Izņemt granātābola sēklas sekundes laikā palīdzēs koka karote.

Vienkārši sagrieziet granātābolu 2 daļās, bet pēc tam pa katru pusīti paklaudziniet ar koka lāpstiņu. Nepaies ne minūte, kā visas sēkliņas atradīsies jūsu bļodiņā. Pārliecinieties paši.

Sarīvējiet sasaldētu sviestu uz rīves

Ja jums patīk sviestmaizes ar sviestu, pamēģiniet iepriekš sarīvēt sasaldētu sviestu ar rīvi. Tā to būs daudz vieglāk uzsmērēt uz maizes. Liekas, pat bērni ar tādu uzdevumu tiek galā.

Mīkla ātrāk paceļas mikroviļņu krāsnī

Ja mīkla paceļas lēnāk, nekā jūs domajāt, tad ielieciet mērglāzi, kas pilna ar ūdeni, mikroviļņu krāsnī un uzlieciet to uz intensīvu režīmu uz pāris minūtēm, kamēr ūdens sāk vārities. Pēctam ielieciet apklātu mīklu krāsnī (tāpat atstājiet arī karsto ūdeni) un aizveriet durvis. Siltais gaiss ar tvaiku palīdzēs jūsu mīklai “augt” ātrāk.

Bez čaumalas vārīta olu lieliski pagatavot maisiņā

Sasmērējiet nelielu polietilēna maisiņu no iekšas ar sviestu un iesitiet tajā olu. Apsieniet maisiņa malas ar gumiju pēc iespējas tuvāk saturam – tā ola saglabās savu formu. Ielieciet maisiņu ar olu katliņā ar vārošu ūdeni un paturiet 3 minūtes.

Vienkāršs triks, kas liks vīnam garšot vēl labāk

Šis paņēmiens uzlabos jebkura vīna garšu, it īpaši jauno šķirņu vīniem. Vienkārši ielejiet vīnu blenderī, ieslēdziet to uz maksimālo jaudu aptuveni 15 – 30 sekundes, pēc tam ļaujiet nosēsties putām. Un varat baudīt vīnu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru