Aktivētā ogle spēj ārstēt neskaitāmas saslimšanas: lūk, saraksts ar kaitēm, no kurām tiksiet vaļā. To ir vērts zināt!

 

7. Zobu balināšana

Netērējiet naudu dārgām un balinošām zobu procedūrām, pietiks, ja 2-3 reizes nedēļā uz zobu pastas uzbērsiet sasmalcinātu aktivēto ogli, kura palīdzēs atjaunot zobu emalju.

8. Nepatīkama elpa

Kautrējies no savas elpas? Arī te aktivētā ogle nāks palīgā! Iztīriet muti ar aktivēto ogli un nebaidieties no melnās krāsas – tā noskalosies bez pēdām. Ogle palīdzēs mutē normalizēt skābju un sārmu balansu, kas ir svarīgs svaigas elpas priekšnoteikums.

9. Lielisks profilaktisks pret novecošanās līdzeklis

Toksīni un šlakas kaitē mūsu organismam, bojā šūnas un paātrina novecošanās procesu. Aktivētā ogle palīdzēs atbrīvot ķermeni no šlakvielām.

LASI VĒL: Audzējs zaudē savu spēku, ja jūs ēdat šos 5 produktus, ir pienācis laiks tos sākt lietot!

10. Glābiņš pret paģirām

Sanāca iedzert nedaudz virs mēra? Nākamreiz pirms dzeršanas vai ēšanas apēdiet aktivēto ogli. Lai gan tā tieši neietekmē alkoholisko dzērienu radītās sekas, toties tā palīdz no organisma izvadīt kaitīgās vielas. Nākamais rīts pēc vētrainas ballītes būs ievērojami vieglāks.

11. Attīra gremošanas traktu

Pesticīdi, ko uzņemam ar augiem un dārzeņiem, hormoni, kuri pēc dzīvnieku nokaušanas atrodami gaļā un netīrs ūdens nelabvēlīgi ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu. Ilgstošā laika periodā mūsu pašsajūta var ievērojami pasliktināties, taču aktivētā ogle spēj mūsu organismu no piesārņojuma atbrīvot.

 

Avots: golbis.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sandra</cite>

    ari aergijai palidz, jo alergija ir ari no iekshas, ne tikai uz adas, oge uzsuc kaitigas ums vielas.

Pievienot komentāru