Pašas nelaimīgākās zodiaka zīmes mīlestības ziņā

Gandrīz ikvienam būs kāds skumjš stāsts, saistīts ar neizdevušām romantiskām attiecībām. Vieni atrodas mūžīgos ideālā partnera meklējumos, citi vienkārši izjūt bailes pretējā dzimuma priekšā.

Bet trešie paši nemaz nespēj noteikt problēmu un ir spiesti meklēt labu psihologu. Tomēr eksistē vēl atsevišķa kategorija cilvēku, kuri ir pārliecināti, ka viņus vajā ļauns liktenis, jo objektīvu iemeslu neveiksmēm mīlas frontē, pēc viņu domām, vienkārši nav. Ja tu neesi ticis skaidrībā, kāpēc tev neizdodas atrast otru pusīti, pamēģini rast atbildi horoskopā. Astrologi izdala dažas zodiaka zīmes, kuras daudz biežāk nekā citas ir nelaimīgas mīlestības dēļ.

Mežāzis

Mežāzim ir grūti izveidot attiecības sava īpašā rakstura dēļ. Sākumā Mežāzis uzvedas pārāk ieturēti un atturīgi. Sava aizdomīguma dēļ šīs zemes zīmes pārstāvji pretējā dzimuma acīs šķiet neieinteresēti attiecību turpināšanā. Kad Mežāzis beidzot ir gatavs satuvināties un kļūt emocionāli atvērts, viņa uzvedībā vērojamas kardinālas pārmaiņas (diemžēl, ne uz to labāko pusi). Šīs zodiaka zīmes pārstāvji sāk veikt mēģinājums pārņemt situāciju savā kontrolē, izdarīt spiedienu un izredzēto, diktēt viņam savus noteikumus. Līdzīgs scenārijs atkārtojas no reizes uz reizi, bet pats Mežāzis neapzinās savas kļūdas, tāpēc viņš arī turpina atrasties lepnā vientulībā, kamēr neatradīsies cilvēks, kurš spēs pieņemt viņa spēles noteikums.

Vēzis

Vēzim bieži neveicas mīlestībā, lai arī šī ir viena no jūtīgākajām un romantiskākajām zodiaka zīmēm. Vien no galvenajām problēmām šīs ūdens stihijas pārstāvjiem ir pārāk nopietnā pieeja attiecību radīšanai. Šāds piegājiens vairumā gadījumu atbaida potenciālos partnerus. Kā vēl vienu nopietnu tipiska Vēža problēmu astrologi min pārmērīgu jūtīgumu. Turklāt viņš pat neizsaka savas pretenzijas skaļi, bet vienkārši ieslēdzas sevī. Viņu ir nepieciešams visu laiku atbalstīt un iesēt viņā pārliecību, bet ar šādu uzdevumu daudzi nevar tikt galā. Ja cilvēks, kurš dzimis šajā zodiaka zīmē visu neuztvers pārāk tuvu pie sirds, viņš ātrāk iegūs personisko laimi.

Svari

Svari ir ļoti komunikabli un pievilcīgi, bet viņus tajā pašā laikā vajā neveiksme mīlestībā. Lieta tāda, ka viņi paši nezina, ko vēlas. Vienu brīdi viņiem vajag nopietnību un drošību, tad atkal vieglumu un jautrību. Svaru mainīgums traucē viņiem izdarīt izvēli par labu vienam partneri. Ļoti bieži gadās tā, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji ap sevi ir sapulcējuši pūli ar pielūdzējiem, bet nevienu konkrētu no tiem neizdala. Pēc kāda laika pielūdzēji, kas turpina bez atbildes aplidot Svarus paliek arvien mazāk. Rezultātā viņi paliek vieni, ja laikus neattopas un nepārskata savas attiecības ar pretējo dzimumu. Svariem ir nepieciešams konkretizēt savas prasība attiecībā uz dzīves pavadoni, lai nepalaistu garām īsto mīlestību.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru