“Pfizer” vadītājs nāk klajā ar būtisku informāciju – Tiem kas jau vakcinējušies pret Covid-19

Vairākas globālas veselības labdarības organizācijas uzskata, ka nauda, ​​ko “Pfizer”, “BioNTech” un “Moderna” gūst no pandēmijas, ir amorāla. Piemēram, “Pfizer” šogad iegūs vismaz 35 miljardus ASV dolāru no Covid vakcīnu pārdošanas, un tā akciju cena biržās strauji pieaug.

Taču, lai gan lielākā daļa cilvēku pasaulē līdz šim ir saņēmusi vismaz vienu vakcīnas pret Covid-19 devu, dažviet Āfrikā – mazāk nekā viens cilvēks no 20.

“Pfizer” vadītājs neatvainojās par peļņas gūšanu, sakot: “Galvenais ir tas, ka tika izglābti miljoniem dzīvību. Mēs esam ietaupījuši pasaules ekonomikai triljonus dolāru. Tas ir spēcīgs stimuls inovācijām nākamajai pandēmijai,” nenoliedzot, ka dzīvību glābšana ienes arī zināmus līdzekļus.

“Pfizer” vakcīnu, kas jāuzglabā -70 ° C temperatūrā, ir bijis sarežģīti ieviest valstīs ar ierobežotiem veselības aprūpes pakalpojumiem. Taču aptuveni mēneša laikā “Pfizer” plāno ieviest jaunu vakcīnas formulu, ko ledusskapī var uzglabāt trīs mēnešus, un, pēc kompānijas vadītāja teiktā, tas radīs “milzīgu atšķirību” Subsahāras Āfrikas valstīs. Tāpat “Pfizer” ir arī izstrādājis zāles pret Covid-19 “Paxlovid”, kas izmēģinājumos samazināja hospitalizāciju un nāves gadījumu skaitu par gandrīz 90%.

“Pfizer” vadītājs arī nodeva vēstījumu, kas liek aizdomāties, tiem, kuri nevēlas saņemt vakcīnas vispār. “Tiem, kas vienkārši baidās, vienīgā cilvēku emocija, kas ir spēcīgāka par bailēm, ir mīlestība. Tāpēc es vienmēr izmantoju šo argumentu, ka lēmums vakcinēties neietekmēs tikai jūsu veselību, tas ietekmēs citu veselību un īpaši to cilvēku veselību, kurus jūs visvairāk mīlat, jo viņi ir tie, ar kuriem jūs mijiedarbosities. Tāpēc saņemiet drosmi un pārvariet savas bailes un rīkojieties pareizi,” viņš iedrošināja.

Lasi vēl: Matīsa Kivlenieka traģiskajā nāves izmeklēšanā beidzot pielikts punkts. Lieta ir izbeigta

Nesen “Pfizer” vadītājs arī bijis dažu viltus ziņu upuris, kurās apgalvots, ka ASV Federālais izmeklēšanas birojs viņu arestējis par krāpšanu un viņa sieva mirusi no “Pfizer” vakcīnas blakusparādībām – abi šie vēstījumi ir nepatiesi.

“Pirmajās ziņās, ka FIB mani arestēja, es, protams, smējos,” viņš teica.

“Uz otro ziņu, ka mana sieva nomira, ar viņas attēlu, es biju patiešām [dusmīgs],” viņš atzina.

“Tas, kas mums bija jāpārdzīvo, tas nav nekas, salīdzinot ar dzīvībām, kas tiks zaudētas to mēslu dēļ, ko tie cilvēki publicēja, jo cilvēki patiešām domās, ka mana sieva nomira vakcīnas dēļ, lai gan viņai viss ir kārtībā – viņa jūtas brīnišķīgi,” pauda kompānijas vadītājs.

COMMENTS

Pievienot komentāru