Šai puķei ir jābūt katrā mājā! Un lūk, kāpēc…

Gandrīz visiem cilvēkiem, kuriem patīk mājas augi, uz palodzes ir atrodama tāda puķe kā ģerānija. Jau izsenis tika uzskatīts, ka tā veicina labvēlīgu, mierīgu un ērtu atmosfēru jūsu mājās.

Astrologi apgalvo, ka ģerānija neļauj negatīvajai enerģijai izplatīties, pasargā no strīdiem, baumām un tenkām, kā arī pasargā jūsu mitekli no nevēlamiem ciemiņiem. Šim augam piemīt nomierinošas un antistresa īpašības, tas padara cilvēkus maigākus, pacietīgākus un labsirdīgākus. Vēl tā mājai piesaista finansiālo labklājību un stabilitāti. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim par 9 iemesliem, kāpēc mājās obligāti nepieciešama ģerānija.

Mūsu gudrie senči ģerāniju uzskatīja par siltuma un mājīguma simbolu mājās. Patiesi, ir grūti iedomāties māju palodzes bez ģerānijas.

Starp citu, saskaņā ar astrologu datiem, ģerānija pasargā no “ļaunās acs”, slāpē jebkuru negatīvo enerģiju mājā, tiek uzskatīts par aizsargu, tā pasargā māju no dažādu nelūgtu viesu ielaušanās, un mazina strīdus.

Ģerānija padara cilvēkus pacietīgākus un labsirdīgākus. Mēs jums pastāstīsim par 9 iemesliem, kāpēc šim augam ir jābūt katrā mājā.

Ģerānijas pozitīvās īpašības

  1. Zieda aromāts palīdz mazināt depresiju, un stiprināt nervu sistēmu. Ja podiņu ar ģerāniju novieto istabā, kurā atrodas ģeopatogēnā zona, augs neitralizēs visu tās kaitīgo iedarbību.
  2. Ģerānija palīdz arī mīlestībā – šis sarkanīgais ģerānijas zieds ir jāuzdāvina mīļotajam. Lai iemīļotā vai iemīļotais atbildētu ar jūtām, ģerānijai ir jāpaliek viņa (viņas) mājās.
  3. Ģerānijas lapas satur ēterisko eļļu – lai par to pārliecinātos, pietiek vien ar pirkstiem paberzēet ģerāniju lapas. Eļļa jo īpaši izdalās vasaras laikā tiešos saules staros.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru