Sieviete redz, ka karavīrs stāv lietusgāzē. Bet iemesls, kāpēc viņš tā stāv, viņu aizkustināja

Šī ASV karavīra fotogrāfija, kas stāv lietū, izplatījās internetā. Bet, kad cilvēki uzzināja iemeslu, kāpēc viņš tā nekustīgi stāv, viņi vēl vairāk sāka cienīt šo puisi.

6.jūlijā Erina Hestere stāvēja krustojumā Kentuki štatā, kad viņa ieraudzīja, ka no mašīnas izkāpa karavīrs un nostājās mašīnai blakus. Viņa sāka prātot, kāpēc viņš tā nekustīgi stāv, šķiet, kādu gaidīdams. Tādā lietū, bez lietussarga un mēģinājumiem paslēpties. Pēkšņi viņš atdeva godu. Garām gāja bēru procesija. “Laikam viņš neko nezināja par šo ģimeni, un izdarīja tā nevis atbilstoši militāriem noteikumiem, — saka Ērina, — bet tikai tāpēc, ka viņš ir tāds cilvēks”.

Kad fotoattēls nokļuva internetā, lietotājiem izdevies identificēt vīrieti. Karavīrs izrādījās pulkvedis Džeks L. Usri vecākais Nacionālās armijas padomnieks, Tenesijā.

Džeks bija pārsteigts, ka viņa rīcība izraisīja tik lielu rezonansi. ” Vecāki mani tā ir iemācījuši, — viņš paskaidroja, — kā varēja rīkoties citādi? Jā, es nepazīstu šo ģimeni, bet, ieraugot viņus, es domāju, ka viņi jūtas ļoti slikti. Bija ļoti slikts laiks … Es vienkārši izkāpu no mašīnas atdot godu un viņiem parādīt, ka ir vēl kāds, kas jūt līdzi viņu bēdās, kaut arī tas ir svešinieks”.

avots

Pievienot komentāru