Sieviete vēlējas nedaudz saīsināt matu garumu, bet iznāca no salona kā pilnīgi cits cilvēks

Frizūra var sievieti gan izrotāt, gan sabojāt tēlu. Nebūt ne visas dāmas savas dzīves laikā var atrast savu stilu. Bieži viņas paliek pie vienas frizūras. Dzīvo ar to gadiem un nevar saprast, ka šāda frizūra viņām nemaz nepiestāv. Frizūra iziet no modes, padara sievieti neglītu, bet pati dāma par to pat nenojauš.

Amerikāniete vārdā Mērija ilgus gadus dzīvoja nevēršoties pie stilista. Viņai bija vidēja garuma brūni mati. Kā var pamanīt, šī frizūra nerotāja ne tik veco sievieti.

Reiz viņa izlēma aiziet pie stilista. Un bija arī nopietns iemesls: divdesmit sestā kāzu jubileja. Mērija nolēma pārsteigt vīru ar jaunu stilu. Viņa vēlējās saīsināt matus tikai pa 5 centimetriem.

Tomēr pat pati sieviete nenojauta, cik ļoti izmainīsies viņas āriene. Tajā dienā skaistumkopšanas salonā, kur bija pierakstījusies Mērija, strādāja zināmais stilists Kristofers Hopkins. Viņš pat neglītāko pīlēnu spēj pārvērst brīnišķīgā lēdijā.

Mērija nokļuva Kristofera rokās. Viņa pateica, ka vēlas nelielas pārmaiņas. Bet vīrietis tikai neapmierināti papurināja galvu. Hopkins pateica, ka Mērijai ir nepieciešamas kardinālas pārmaiņas. Sieviete baidījās no pārmaiņām, bet stilists lūdza viņam uzticēties. Ar grūtībām Mērija tomēr piekrita.

Kristofers palūdza aizklāt spoguli, lai sieviete neredzētu savas pārmaiņas darba procesā. Viņš vēlējās, lai viņai beigās ir pārsteigums.

Pēc kāda laika sieviete ieraudzīja savu atspulgu. Viņa sastinga no pārsteiguma. Mērija pat nenojauta, ka var izskatīties tik stilīgi un skaisti.

Vīrs pēc tam paziņoja, ka ir ļoti priecīgs par viņa mīļotās sievietes pārmaiņām. Tā bija brīnišķīga dāvana kāzu jubilejā.

Pati Mērija tagad ir pārliecināta, ka mainīties var jebkurā vecumā.

avots: binokl.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">anete</cite>

    Viņai ļoti labi izskatījās iepriekšējā frizūra, it sevišķi krāsa! Tagad viņa izskatās pēc veca vīrieša!
    Saprotu, ka pārmaiņas reizēm var ļoti uzmundrināt, varētu pieņemt arī šādu matu garumu (uz kādu laiku, dažādībai), bet blondā krāsa ir pilnīgi garām.

Pievienot komentāru