Šīs mazās mājiņas platība ir vien 37m², bet, paskatoties iekšā, jūs būsiet pārsteigti par tās interjeru

Šīs mājiņas platība ir vien 37 m². Kas attiecas uz iekšējo interjeru, tad tur viss ir pietiekoši vienkārši, bet skaisti. Jūs droši vien padomājāt, ka šajā mājā pa koridoru ir jāstaigā tikai vienam aiz otra, un nav iespējams nostāties pilnā augumā. Bet tas tā nebūt nav!

Neņemot vērā faktu, ka šī māja izskatās skaisti no ārpuses, arī tās iekšpusē ir grezns interjers! Tieši tas liks jums padomāt par pārcelšanos uz šo pārsteidzošo vietu.

Viesistaba. Tā ir vienkārši neticama! Griesti veidoti no lapu kokiem. Viss tik ļoti saskan savā starpā.

Bet tagad ieskatieties virtuvē. Pēc fotogrāfijām pat nepateiksi, ka šī telpa ir ļoti maza. Šeit ir viss nepieciešamais: cepeškrāsns, izlietne, ledusskapis, kā arī ēšanas zona.

Vannas istaba ir samērā plaša. Akmens sienu un nerūsējošā tērauda dēļ šī telpa izskatās vienkārši grezni!

Kā gan lai neparādām guļamistabu. Šeit ievietota liela divguļamā gulta. Bet gadījumā, ja atbrauks ciemiņi, tad arī viņiem atradīsies vieta! Jo bēniņos ir ērta vietiņa ar otru gultu.

Nu ko, gribat pārcelties uz šo pasakaino namiņu? Nešaubāmies, ka jūsu atbilde būs apstiprinoša! Jo šī patiesi ir neticama vieta. Tāda burvīga, klusa un tīra.

Padalieties ar šo rakstu ar saviem draugiem! Iespējams, ka viņi jau sen sapņo tādas mājas verandā padzert garšīgu kafiju!

avots

Pievienot komentāru