Soc. tīklu cilvēkus šokē Ministru kabineta publiskotais video

 

Ministru kabineta oficiālajā “Twitter” kontā publiskots video ar Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa piedalīšanos festivālā “Lampa”. Video redzams, kā premjeram gājis, izmēģinot koku stādīšanu “mammadaba” stendā.

“Izklaide par valsts naudu. Labāk būtu 3 metrus dzeloņdrāts uz robežas novilcis,” pukojas viens. Otrs piebalso, ka laikam jau uz robežas viss kārtībā, ja var stādīt kokus “mammadaba” stendā.

 

Citi priecājas, ka Ministru prezidents atbalsta zaļāku Latviju, un neņem vērā tviterpublikas aizrādījumu, ka atbalsts būtu tad, ja apstādītu pāris hektārus. Turklāt, šīs izrādīšanas vietā, pēc dažu domām, vērtīgāk būtu bijis ilgāk uzturēties Latvijas pašvaldības savienības kongresā, nevis steigā to pamest.

LASI VĒL: Pareģe: Es redzu vēl vienu Covid-19 vilni! Lūk, šajā mēnesī …

Dažs jūt līdzi premjeram, kuram, kā redzams video, ar koku stādīšanu neko raiti neiet, taujājot, kāpēc cilvēkam liek publiski darīt to, ko viņš neprot.

NRA jau rakstīja, ka 20. augustā Salacgrīvā notika 31. Latvijas pašvaldību savienības kongress. Tāpat 20. augustā Cēsīs sākās festivāls “Lampa”.

Pievienot komentāru