Tavas rakstura iezīmes, par kurām tu pat nenojauti, saskaņā ar zodiaka zīmi

Jaunava – konservatīva, Zivis – sapņotāji, Lauva – mīl izrādīties. Tās ir lietas, kuras mēs it kā zinām par šīm zīmēm. Bet izrādās, ka katrai zodiaka zīmei piemīt arī īpašības, kuras sākotnēji nemaz nav tik viegli pamanāmas.

Auns: prot spert pirmo soli

Daudzi baidās spert pirmo solu jebkurās attiecībās, vai nu tās ir romantiskas, vai attiecības ar priekšniecību. Bet tikai ne Auni. Ļoti bieži šīs zodiaka zīmes pārstāvji nenojauš, cik daudz izlēmības viņos ir. Bet tās ir daudz un par to nav jāšaubās. Ja Auns kaut ko vēlas, viņš to noteikti iegūs.

Vērsis: fiziskajam kontaktam ir nozīme

Vērsis izrāda savas jūtas ar fiziska kontakta palīdzību. Tas var būt pieskāriens, apskāviens vai skūpsts. Nē, viņi noteikti nevēlas šķist uzmācīgi, vienkārši fiziskam kontaktam priekš viņiem ir liela nozīme. Likumsakarīgi viņi ļoti cieš, ja partneris reti izrāda fizisku kontaktu. Ja vēlies iekarot Vērsi, turi viņu aiz rokas!

Dvīņi: radoša daba

Dvīņi ir daudz radošāka nekā viņiem šķiet! Un viņiem nemitīgi nepieciešams attīstīt savus daudzos talantus: fotografēt, rakstīt dzejoļus, zīmēt… Un vēl viņi var drosmīgi demonstrēt savu pūliņu rezultātus apkārtējiem: nedrīkst slēpt tādu skaistumu!

Vēzis: okeāns – tas ir viss, kas nepieciešams

Ja jādodas atvaļinājumā, tad uz okeānu! Vēzim tā būs labākā terapija. Gulēt pludmalē un neko nedarīt – lūk, kas ir īsta bauda, tiesa, no kuras Vēzis nedaudz kautrējas. Bet velti: kāpēc atteikties no tā, kas dara tevi laimīgu?

Lauva: visiem uz skatuvi!

Lauvas mīl strādāt ar publiku. Lauvām ir svarīgi būt uzmanības centrā. Pamēģini nodziedāt pāris dziesmas korporatīvā pasākumā vai iegūsti pirmo vietu reģionālā deju konkursā. Slēptu talantu Lauvai būs patiešām daudz.

Jaunava: mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties

Visticamāk Jaunavas būs paši uzcītīgākie un kārtīgākie studenti, kurus var sūtīt uz doktorantūru vai kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem. Kad runa ir par mācībām, šis zodiaka zīmes pārstāvjiem ir garantēti panākumi. Tā ka, grāmatu rokās un uz priekšu, pie zināšanām!

Svari: labākais klausītājs pasaulē

Ja tev vajag izrunāties, tad droši zvani sev zināmam Svaram. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir paši labākie klausītāji uz visas zemes. Padomu, iespējams, nedos, bet noteikti tevi nepārtrauks un jutīs līdzi. Un tev no tā kļūs daudz labāk un mierīgāk.

Skorpions: graujoša humora izjūta

Skorpionam ar sarkasmu viss ir kārtībā. Tāpēc, ja tev ir nepieciešams neliels sitiens cietsirdīga, bet tomēr joka izskatā, tad vērsies pie Skorpiona. Viņš uz to noteikti ir spējīgs!

Strēlnieks: labākais ceļojumu partneris

Ceļošana kopā ar Strēlnieku ir vistīrākā bauda. Ar viņu nekad nebūs garlaicīgi, viņš prot piekāpties un viegli atrod kompromisu, tāpēc ar Strēlnieku tev nevajadzēs pusstundu strīdēties, kur ēdīsiet vakariņas: suši bārā vai steiku restorānā. Un vēl viņi vienmēr ir gatavi apskatīt jaunas vietas.

Mežāzis: noslēpumu glabātājs

Ja tu Mežāzim esi pastāstījis ko svarīgu, nešaubies, tavu noslēpumu neviens neuzzinās. Mežāzis prot glabāt noslēpumus un turēt mēli aiz zobiem. Viņi ir ļoti atbildīgi, tāpēc nekad nepievils  – viņiem var uzticēties.

Ūdensvīrs: labākais padomdevējs

Vēlies padomu? Jautā Ūdensvīram. Viņi ir īsti domātāji un pat nedaudz filozofi, kuri būs spējīgi veselīgi novērtēt otra cilvēka problēmu un dot tai eksperta novērtējumu. Bet esi gatavs dzirdēt patiesību: Ūdensvīra godīgums nepazīst robežas.

Zivis: vienmēr nāks palīgā

Zivis ir zināmas kā sapņotāji, kuri dzīvo savā, izdomātā pasaulē. Bet savu draugu un tuvinieku dēļ šis zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi uz visu, pat “izpeldēt” ārpus komforta zonas. Zivis palīdzēs visiem, kas viņām ir svarīgi, un neko neprasīs pretī. Vienīgais nosacījums: ļaunprātīgi neizmanto viņu uzticību.

avots: sncmedia.ru

Pievienot komentāru