Traģēdija Zasulaukā: vietējie stāsta par puiša nāvi, krītot no liela augstuma

Traģiska nāve Zasulaukā – pie daudzstāvu nama kāpņutelpas durvīm dienas gaiša laikā iedzīvotājiem atrasts gados jaunā vīrieša līķis, kas, visticamāk, piedzīvoja kritienu no lielā augstuma, vēstīja raidījums “Degpunktā”.

“Plkst. 12.45 es skatījos televizoru, un pēkšņi tāds troksnis. Es izskrēju uz balkona, lai uzzinātu, kas ir noticis, kas man tur apgāzies.” Tā piektā stāva iedzīvotāja atstāsta situāciju, ko nesen nācās piedzīvot savā dzīvoklī divpadsmitstāvu namā Vecajā Jūrmalas gatvē.

Savā balkonā neko tādu, kas varēja tik skaļi nokrist, neatrodot, kundze nolēma paskatīties pa logu: “Pirmo reizi dzīvē ko tādu redzēju, to pat domādams neizdomāsi. Es joprojām, katru reizi ieejot tajā istabā, dzirdu to troksni: bum, bum. Es joprojām nevaru saņemties, lai tajā istabā ienāktu bez bailēm.”

Troksnis, ko dzirdēja ēkas iedzīvotāja, radās, cilvēka ķermenim atsitoties pret palodzi. Mirklī vēlāk upuris jau gulēja uz asfalta pie daudzstāvu nama kāpņutelpas. Vietējie atceras, ka kāds no garāmgājējiem pēc kritiena piesteidzās pie vīrieša, centās sniegt viņam pirmo palīdzību, paralēli zvanot mediķiem. Iespējas izdzīvot bija tuvu nullei, un letālo iznākumu apstiprināja ārsti.

LASI VĒL: Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ar ļoti svarīgu paziņojumu priekš visiem nevakcinētajiem cilvēkiem

Pievienot komentāru