Uzminiet, kura no šīm ģimenēm nav īsta? Tas daudz ko pastāstīs par jūsu attiecībām ar tuviniekiem

 

Ja jūs izvēlējāties ģimeni Nr. 2

Jūs esat ļoti labsirdīgs un iejūtīgs cilvēks, kas sapņo par stabilām un uzticamām attiecībām. Jūsu ģimenes ideāls ir mīlestība, kas saglabāta līdz mūža beigās, kurā abi laulātie ciena viens otru, patiesi rūpējas un sargā. Ģimene un laulības jums ir svarīgākās par karjeru, un ieņem galveno vietu dzīvē. Jūs priecājaties par iespēju rūpēties par kādu un vienmēr radāt ap sevi siltuma un laimes atmosfēru. Jūs esat uzticams un lojāls draugs, un tādu nav daudz. Tomēr dažreiz jūsu labsirdību izmanto ne pārāk godīgi cilvēki. Esiet vērīgāki, izvēloties cilvēkus sev apkārt, lai izvairītos no rūgtas vilšanās.

Ja jūs izvēlējāties ģimeni Nr. 3

Jums ir svarīgs, nevis tas, kas ārpusē, bet gan tas,kas iekšpusē. Jūs esat ļoti apdomīgs cilvēks, kurš iepriekš apsver visus par un pret, un tikai tad rīkojas. Ģimene jums ir vienlīdzīgo savienība, kur katrs sniedz savu artavu kopējai labklājībai. Jums ir svarīgi būt kopā ar tiem cilvēkiem, kuri jūs saprot, un ar kuriem jums ir interesanti parunāt. Vienīgais, kas jums dažreiz pietrūkst – sirds siltuma un pieķeršanās. Būt daudzpusīgam cilvēkam ir svarīgi, bet vēl svarīgāk ir dāvāt mīlestību apkārtējiem, neko negaidot pretī.

Lasīt vēl –12 noderīgi padomi kā izmantot smēri “Zelta zvaigzne”

Runā, ka katrs cilvēks savā ģimenē realizē tos scenārijus un apstākļus, kādus ieguvis bērnībā no vecākiem. Un, lai salauztu kaut kādas iekšējās barjeras, vajag ļoti censties. Vai jūs tam piekrītat? Vai jums ir nācies cīnīties ar tamlīdzīgām lietām? Padalieties ar savu viedokli!

Pievienot komentāru