Uzzini modes tendences 2019. gada pavasarim. Sagaidi to koši un stilīgi!

Ja jūs vēlaties izskatīties moderni, jums vienkārši ir pienākums zināt par modes tendencēm, ko slavenie modes dizaineri ir noteikuši šai sezonai.

Izrādās, ka to nav nemaz tik daudz, tāpēc, kad būsiet ar tām iepazinušies, jūs bez grūtībām varēsiet pievienot pāris modernas lietiņas savai garderobi, padarot to patiesi stilīgu un sievišķīgu.

Seksīgie 80.-tie

Modē atgriežas retro stila lietas. Mini svārki, blūzes no brokāta, spilgtas kleitas ar pufīgām piedurknēm, spilgti legingi un “clutch” somiņas – to visu bez grūtībām varat pievienot savam tēlam, ja, protams, retro stils ir jums tuvs.

Garas minimālisma stila kleitas

Šajā sezonā jums ir obligāti jāizskatās satriecoši. Un šeit vislabāk jums palīdzēs garas maksi kleitas, kas ieturētas minimālisma stilā. Tās palīdzēs jums justies neticami dabiski un arī ērti, neatkarīgi no laika un gadījuma, kad dodaties pastaigāties.

Stilīgs Viktorijas laikmeta stils

Pievienojiet savam tēlam Viktorijas stila noti ar mežģīņu apkaklītēm, zelta pogām, bantītēm un manžetēm. Šāda veida elementi palīdzēs jums izcelties pūlī, un padarīs jūsu izskatu sievišķīgāku un izsmalcinātāku.

Vesterns

Vēlaties nenovērsties no modes šajā sezonā? Izvēlieties apģērbu, apavus vai aksesuārus vesterna stilā. Dažāda veida etniskie motīvi, samts, bārkstis – tas viss kļūs par jūsu oriģinālā tēla elementiem.

Nākotnes mode

Kā vienmēr, arī šogad modernie dizaineri neiztika bez nākotnes apģērba parādes savās skatēs. Sudraba parkas, lietas ar metālisku atspīdumu, futūristiskas drukas un fasoni – tas viss būs lielisks papildinājums drosmīgas modes dāmas tēlam.

Rupjš aitādas mētelis

Rupji aitādas mēteļu rudie mēteļi ir kļuvuši ārkārtīgi populāri. Ja vēlaties izskatīties stilīgi, un izmantot ērtības – izvēlieties tieši šādu mēteli, kas, lai arī izskatās nedaudz nevērīgs, tomēr kļūs par ideālu garderobes elementu sievietei, kura dod priekšroku ērtam ikdienas stilam.

Rūtis

Modes Olimpā atgriezušās arī modernās rūtis, kas var tikt izmantotas jebkurā jūsu tēla lietā: biksēs, svārkos, kreklos, zābakos, galvassegās vai somās.

Tvīds

Klasika nekad nemirst. Tas attiecas arī uz nenovecojušā tvīda, kas tomēr tiek izmantots modes dizaineru kolekcijās. Šis materiāls lieliski izskatās svārkos, biksēs, vestēs un žaketēs. Turklāt tas var lieliski pasargāt jūsu ķermeni no slikta laika, bet jūsu tēlam pievienos īpašu šiku un vērtību.

Leoparda motīvs

Leoparda motīvs atgriežas modē. Leoparda kostīms vai trencis lieliski izskatīsies sievietēm, kuras nebaidās eksperimentēt. Bet tās, kurām šāda veida motīvs liekas nedaudz agresīvs, varat mēģināt izmantot leoparda motīva balerīnas vai somiņu.

Āda

Šajā sezonā nevajag aizmirst arī par modernām ādas lietām. Bikses, jakas, svārki un plašķi jūsu tēlam piešķirs īpašu stilu un seksualitāti. Pareizi savienojot apģērbus, āda var kļūt par lielisku rotu arī demokrātiskāku meiteņu izskatā.

Neons

Mode atkal aizsākusi tendenci uz neona krāsas toņiem. Vēlaties izskatīties moderni? Tad nāksies arī jums iegādāties pāris apģērbu vai aksesuāru elementus spilgtās krāsās, kas jūsu apģērbā kalpos kā “rozīnīte”.

Ko jūs par šo visu domājat?

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru