Viņas nav iespējams aizmirst: 3 zodiaka zīmju pārstāves, kuras vīrieši atcerēsies uz visu mūžu

 

Starp zodiaka zīmju pārstāvēm ir trīs, kas atšķiras ar pievilcību, nešaubīgu harizmu, humora izjūtu. Tieši tāpēc tikšanās ar viņām nav iespējams aizmirst. Uzzināsim, kuru zodiaka zīmju sieviešu kārtas pārstāves uz visiem laikiem atstāj pēdas savu izredzēto sirdī.

Mežāzis

Saskaņā ar astroloģisko horoskopu, sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, tiecas pēc ilgstošām attiecībām, tieši tāpēc viņas dara visu, lai piesaistītu savu izredzēto. Šķiršanās gadījumā vīrietis sāk saprast, ka ir pazaudējis īstu likteņa dāvanu. Tomēr šajā gadījumā pagriezt laiku atpakaļ nebūs iespējams, jo Mežāža zīmē dzimušās sievietes nedos otru iespēju kavalierim, kas viņas būs aizvainojis.

Skorpions

Neskatoties uz to, ka šī zīme ir pieskaitāma pie ūdens stihijas, to iemieso kaisle. Sievietes, kas dzimušas Skorpiona zīmē ir gudras, izglītotas, apveltītas ar radošu potenciālu. Viņas spēj uzturēt sarunu par jebkuru tēmu, attiecības ar viņām nekad nebūs garlaicīgas un nospiedošas. Tieši sievietē–Skorpionā var iemīlēties no pirmā acu skatiena un viņas dēļ zaudēt prātu katrā tikšanās laikā.

Lasi vēl: Pazīstamais atrologs atklāj horoskopa zīmes, kuriem uzspīdēs veiksme

Lauva

Lepnā un par sevi pārliecinātā Lauva ir spējīga panākt to, ka viņā iemīlēsies pat tas vīrietis, kurš netic skaistajām mīlestības jūtām. Attiecībās viņa savu izredzēto apdāvinās ar mīlestību un rūpēm, tiesa, neaizmirstot arī par savām interesēm. Ar viņu kopā ir interesanti, katrs randiņš ar viņu atgādina sprādzienu vai vulkāna izvirdumu. Tomēr sieviete-Lauva cik ātri iemīlas, tikpat ātri var atsalt savās jūtās. Bet šķiršanos no viņas vīrietis atcerēsies daudzus gadus.

COMMENTS

Pievienot komentāru