WD-40, līdzeklie, kas ievērojami atvieglos jūsu ikdienu

Katrai saimniecei mājās ir daudzi mazgāšanas līdzekļi tīrīšanai, trauku mazgāšanai, paklāju, santehnikas tīrīšanai un citiem mērķiem.

Bet droši vien visas sapņo par vienu superlīdzekli, kas tiktu galā ar visām sadzīves problēmām. Patiesībā tāds universāls līdzeklis pastāv – tas tiek galā ar lielāko daļu problēmām. Tas ir eļļains izsmidzinātājs WD-40. Agrāk tas bija pieejams tikai ražošanas sfērā, bet tagad tiek pārdots katrā lielveikalā.

Universāls līdzeklis

Līdzeklis pret pleķiem
Viegli novāc pleķus no paklājiem. Izsmidzini nelielu daudzumu līdzekļa uz netīrajām vietām, un pēc minūtes notīri ar tīru auduma salveti. Der jebkāda veida vilnas tekstūrām.

Atgaiņā kukaiņus un putnus
Ja tev nepatīk, ka baloži un citu putni nosēžas noteiktās vietās tavā teritorijā vai vispār ir apmetušies pie tevis, tad apsmidzini viņu apmešanās vietu ar WD-40. Putniem nepatīk šī smarža, un viņi vairāk tevi nekaitinās.

Lai lapsenes neapmestos bēniņos, apsmidzini tur visas slēptākās vietiņas ar šo līdzekli. Tādā veidā tu pasargāsi sevi no iespējama uzbrukuma. Tāpat, ja tu esi iznīcinājis lapseņu pūzni, tad obligāti apstrādā to vietu ar šo līdzekli, lai kukaiņi neatgrieztos! Vēl smidzinātājs viegli tiek galā ar prusakiem un zirnekļiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru