WD-40, līdzeklie, kas ievērojami atvieglos jūsu ikdienu

Līdzeklis apaviem
Uzsmidzini uz apaviem WD-40, ļauj pāris minūtes iesūkties. Pārpalikumus noņem ar salvetīti. Tādā veidā tavi apavi paliks ūdensnecaurlaidīgi, kas ziemas laikā ir ļoti noderīgi, kad ceļus apbārsta ar sāli. Bet tāds veids nebūs piemērots zamša un tekstila apaviem.

Līmes pēdu noņemšana
Ja tev no virsmas ir jānoņem etiķete, uzlīme vai līmes atlikumi, tad uz vajadzīgo vietu uzsmidzini līdzekli. Ar sūklīti paberzē un – tīrs! Šis līdzeklis viegli izšķīdina un praktisk bez pēdām noņem pat ļoti spēcīga sastāva līmes.

Antifrīzs
Tu nevari ietekmēt laiku un atcelt ziemas aukstumu. Bet tev noteikti ir pa spēkam apsmidzināt ārējo stiklu virsmu ar WD-40. Tavas automašīnas logi vienmēr būs tīri un neaizsals.

Santehnikas tīrīšana
Saimniecības veikalu plauktos stāv vairākas rindas ar dažādiem līdzekļiem, lai atbrīvotos no kaļķakmens un citiem aplikumiem. Vienkārši uzsmidzini WD-40 uz poda, duškabīnes sāniem vai uz flīzēm. Noberz virsmu ar auduma salveti, un aplikums vēl ilgi neveidosies no jauna.
Šķēru atjaunošana
Ar laiku šķērēm var parādīties rūsa vai sakrāties netīrumi, un tāpēc tās sāk slikti griezt. Uzsmidzini līdzekli uz šķēru griešanas virsmu, un šķēres griezīs, kā jaunas.

Sienu tīrīšana
Neaizstājama lieta tiem, kuriem mājās ir mazi bērni. Jo viņiem tik ļoti patīk krāsot uz sienām! Un šajā gadījumā līdzeklis WD-40 nāk palīgā: izsmidzini to uz sabojāto sienu un noslauki ar sausu lupatiņu. Bet ņem vērā, ka līdzeklis var atstāt taukainus pleķus, tāpēc tas derēs tikai spīdīgām virsmām.

Noņemt gredzenu
Mūsu ķermenim ir spēja palielināties un samazināties, turklāt biežāk tie dara tieši pirmo. Ja vienā skaistā brīdī tu esi atklājis, ka ierastais gredzens vairs nekādi nevēlas nonākt no tava pirksta, tad izmanto šo burvju līdzekli. Pāris pilienis sasmērēšanai, un gredzens viegli noslīd bez jebkādām papildus pūlēm un sāpēm.

Košļājamās gumijas noņemšana
Tāda situācija mēdz būt ne tik bieži, bet, kad tas ir noticis, tad situācija pārvēršas par īstu murgu. Kārtīgi pielipušu košļājamo gumiju noņemt ir grūti. Vienkārši uzsmidzini uz matiem WD-40. Protams, ka ir jāsargā acis un elpošanas orgāni. Pēc noteikta laika svešķermeni var viegli izķemmēt ar ķemmes vai matu sukas palīdzību.

avots

Pievienot komentāru