Uzmanību! Ķīniešu ķiploki pārpildījuši tirgu

Ķīniešu ķiploki nepaliek melni, nepūst un tos var ilgi uzglabāt. Brīnumi gan! Lai iegūtu tādu efektu, tos apstrādā ar hloru. Pievilcīgais produkta izskats ir pirmajā vieta, bet tā nekaitīgums cilvēkam – pēdējā.

Tādi ķiploki liekās kā etalons. Visas galviņas ir ne tikai vienas krāsas, bet pat vienāda toņa. Tam gan būtu jādara mūs uzmanīgus, jo dabā izaudzēt tādus nav iespējams.

Vietējie ziemas ķiploki var glabāties līdz ziemas beigām, bet ievestie no Ķīnas – līdz vasaras beigām. Tas nebūtu iespējams, ja tos neapstrādātu ar ķimikālijām, kuras iekonservē produktus. Ķīnā tos apstrādā ar broma metilu.

Tāpat ķīniešu ķiploki nekad nesaaug, kas arī ir visai dīvaini. Mūsu sīpoli un ķiploki, ilgi uzglabāti siltā vietā, sāk augt. Tas pats notiek ar kartupeļiem. Pretējā gadījumā tie vienkārši sapūst. Taču ar ķīniešu ķiplokiem nenotiek nedz viens, nedz otrs, jo tos apstaro ar gamma stariem.

Lasi vēl: Nāve pudelītē – tik daudzi cilvēki dienu no dienas izmanto šo līdzekli, neapzinoties, ka tas lēnām viņus nogalina!

Jāatzīst, arī mūsu lauksaimniecībā neiztiek bez pesticīdu lietošanas. Taču tas viss tiek darīt ar mēru, izejot sertifikāciju un aizliegtos preparātus neizmanto.

Cik izdevīgi ir ķīniešiem tērēt naudu ķiploku apstrādei ar dažādām indēm, spriediet paši. Eksportam ar katru gadu tiek saražots aizvien vairāk un vairāk šī produkta. Ķiploku raža palielinās un palielinās arī no pārdošanas iegūtā nauda.

Kā atšķirt ķīniešu ķiplokus no mūsējiem? Ķīniešu ķiploks ir neticami viegls. Tā izskats ir ideāls, visas galviņas vienādas. Un galvenā atšķirība – tiem pilnībā ir izgrieztas saknītes.

Uzmanīgi seko līdzi produkcijas kvalitātei, kuru lieto uzturā. No tā atkarīgs tavs dzīves līmenis. Mēs gribam, lai ārstēšanās ar ķiploku nepārvēršas par indēšanos. Ja šo informāciju tu izlasīji pirmo reizi un tā  likās tev saistoša, tad padalies ar to ar saviem draugiem.

avots

Pievienot komentāru