10 pazīmes, kas liecina – viņš jūs izmanto tikai sava pašvērtējuma celšanai

Arī vīriešiem reizēm vienkārši nepieciešams paaugstināt savu pašvērtējumu – sievietes arī tā dara, ejot iepirkties vai veidojot sev jaunu frizūru, imidžu.

Vīrieši vienkārši dodas un iekaro sievieti, lai parādītu sev un pārējiem, ka viņi to var izdarīt. Viņš varēs apdāvināt jūs ar dāvanām un uzmanības apliecinājumiem, bet, patiesībā, tas viss ir viņa paša labā.

  1. Viņš izsaka komplimentus tikai par jūsu ārējo izskatu

Jūs esat skaista. Tādēļ, ja viņš nemitīgi izsaka komplimentus tikai par jūsu ārējo izskatu, iespējams, ka viņš tur jūs blakus tikai tādēļ, ka kopā ļoti labi izskatāties.

  1. Viņš uzreiz vēlas jūs iepazīstināt ar saviem draugiem

Viņš vēlas parādīt visai pasaulei, cik viņš ir kruts vīrietis, jo viņš uzreiz var dabūt jebkuru sievieti, kuru vēlas. Jūs pārsteigs tas, cik ātri viņš vēlas iepazīstināt jūs ar saviem draugiem.

  1. Viņš īsti neinteresējas par jūsu dzīvi

Viņam svarīgs ir tikai jūsu ārējais izskats. Viņu neinteresē jūsu pagātne, jūsu personība, jo, visticamākais, viņš nemaz neplāno ilgstoši būt ar jums kopā. Viņš jūs izmanto īslaicīgai pašapziņas celšanai. Ir vīrieši, kas šādos gadījumos iet pirkt automobili, bet ir vīrieši, kas iegūst sev skaistas sievietes.

Šķir nākošo lapu un izlasi turpinājumu

Pievienot komentāru