10 pazīmes, kas liecina – viņš jūs izmanto tikai sava pašvērtējuma celšanai

  1. Viņš vadā jūs uz visdažādākajiem pasākumiem

Lai arī kurp viņš dotos, viņš cenšas visur ņemt jūs līdzi. Tas tādēļ, ka brīdī, kad esat viņam blakus, viņš jūtas kā īsts vīrietis. Esiet uzmanīgas, jo tas nav tādēļ, ka viņš līdz ausīm ir jūsos iemīlējies.

  1. Viņš tērē ļoti daudz naudas jums un jūsu vajadzībām

Viņš grib būt tas vīrietis, kurš ir spējīgs nodrošināt visu, šādi pērkot jums visu un parādot sabiedrībai, cik labs, dāsns un bagāts viņš ir.

  1. Viņš pārāk ātri jūsos iemīlējās

Līdzko viņš saprot, ka esat gatava ar viņu tikties – viss sākās. Viņš darīs visu, lai saglabātu jūsu interesi. Viņš dāvina jums dāvanas, vadā visur, nebaidās izrādīt to, ka jūs viņam patīkat. Tas savā ziņā mazliet mijas ar izmisumu. Visticamākais, ka zem tā visa tiešām slēpjas izmisums, kas ir diezgan nožēlojami.

  1. Viņš nerunā par nākotni

Jo viņš vienkārši neplāno to pavadīt kopā ar jums. Līdzko viņš atkal sajutīsies varens un “kruts”, atļausies tevi pamest.

  1. Viņš bieži un daudz flirtē ar citām sievietēm

Agrāk jūs nepamanījāt viņā ko tādu, taču tagad, kad jūs tiekaties, pamanāt, cik bieži un daudz viņš ir sācis flirtēt ar citām sievietēm. Kādēļ? Tāpēc, ka jūs paaugstinājāt viņa pašvērtējumu un tagad viņš jūtas gana labi, lai flirtētu arī ar citām.

  1. Viņš pārāk daudz uzmanību pievērš jūsu apģērbam

Viņš parasti jums iesaka, ko vilkt mugurā, kādus apavus vilkt, kādu frizūru taisīt. Un ne jau tādēļ, ka viņš seko līdzi modei, bet tādēļ, ka tas ietekmē viņa imidžu.

  1. Viņš nemitīgi cenšas dominēt

Jūs jūtat, ka viņš vēlas visu kontrolēt. Jums šķiet, ka jūs dzīvojat viņa pasaulē, nevis kaut kā citādi.

avots

Pievienot komentāru