22 gadus vecs vēža slimnieks, kuram ārsti vēl deva 5 gadus, 12 nedēļu laikā pilnībā izmainīja savu ķermeni

Neticamas pārvērtības!

Brits Ollijs Džovets 2017. gadā uzzināja, ka viņam ir vēzis, raksta UpFitness. Tolaik viņam bija vien 22 gadi. Neskatoties uz baismīgo diagnozi, puisis nolēma iegūt ideālu fizisko formu.

Vien 12 nedēļu laikā viņš pilnībā izmainīja savu ķermeni. Ollijs ievēroja stingru diētu, un intensīvi trenējās. Pa to laiku viņa organisms cīnījās ar ļaundabīgu galvas smadzeņu audzēju.

Reizēm viņam bija tik slikti, ka viņš pat nevarēja uzkāpt pa kāpnēm.

Tomēr Ollijam tik un tā izdevās atbrīvoties no 10 kilogramiem un uzaudzēt muskuļus, kurus apskaustu jebkurš body-builder.

Sākotnēji Ollijs gribēja iekārtoties par privāttreneri savā dzimtajā pilsētā Sent-Ostell, bet viņam piedāvāja darbu Belfāstā. Pāris mēnešus pēc savas pārcelšanās uz Ziemeļīriju, viņam tika uzstādīta diagnoze “smadzeņu vēzis”.

Ollijs atteicās veikt ķīmijterapijas kursu, jo viņš tādu ārstēšanas metodi uzskatīja par riskantu. Samierinājies ar diagnozi, puisis nolēma “domāt pozitīvi” un savest sevi ideālā kārtībā.

Ar savu piemēru viņš vēlējās iedvesmot citus.

“Diagnoze man bija īsts šoks, lai neteiktu vairāk. Tev atliek vien raudāt. Es par visiem 100 procentiem biju pārliecināts, ka negatīvo pārvērtīšu pozitīvajā. Dzīve neapstājas.

Man nav sevis žēl. Katrs no mums saskaras ar problēmām. Es esmu privātais treneris, un es zinu, cik grūti cilvēkiem ir nomest lieko svaru, kādus attaisnojumus viņi atrod – nav laika, motivācijas, gribasspēka.

Es vēlējos izmantot savu slimību, lai iedvesmotu cilvēkus, kā arī, lai iegūtu ideālāko ķermeni savā mūžā”.

Pateicoties spēcīgajai motivācijai, 22 gadus vecajam britam izdevās izmainīt savu ķermeni vien trīs mēnešu laikā. Viņš sev aizliedza padoties, neļāva slimībai sevi uztaisīt par invalīdu.

Bet ne viss noritēja gludi. Reizēm Ollijam bija grūti atrast sevī spēku trenēties, nācās burtiski sevi piespiest.

“Dažreiz es biju tik ļoti vājš, ka ar grūtībām varēju uzkāpt pa trepēm,  – viņš stāsta. – Lūk, cik slikti viss bija. Aiziet uz veikalu bija neizpildāms uzdevums, nemaz nerunājot par 15 000 soļiem dienā”.

Ollijs ne tikai uzaudzēja muskuļus, bet arī spēcīgi izmainījās iekšēji – gan garīgi, gan emocionāli.

“Es zināju: lai veiktu šīs pārvērtības, man būs jāiziet no savas komforta zonas. Es zināju, ka būs grūti.

Bet galu galā es ieguvu balvu: kļuvu daudz spēcīgāks – gan garīgi, gan fiziski un emocionāli. Tieši izaugsme un pašattīstība, ko es sasniedzu, pateicoties šim procesam, padarīja to nenovērtējamu”,  – viņš stāsta.

Ollijs arī noorganizēja kampaņu ar nosaukumu Project Beat Cancer, pateicoties kurai spēja savai ārstēšanai savākt vairāk nekā 13 000 sterliņu mārciņu ($17 000).

Kādu iespaidu uz jums atstāja šis stāsts?

avots: upfitness.co.uk

Pievienot komentāru