8 galvenie attiecību slepkavas – pēc šķiršanās advokātu domām

Nav tuvības.

“Divas visbiežāk dzirdētās sūdzības manās konsultācijās: partneri nejūt tuvību vienam pret otru. Un šeit neiet runa tikai par seksu, bet gan par savstarpēju sazināšanos un tuvību. Pāri nesaprot, ka darbs pie attiecībām nebeidzas ar vārdu “Jā” dzimtsarakstu nodaļā. Ar tām ir jāstrādā katru dienu. ”

Krāpšana.

“Pēdējā laikā klienti bieži sūdzas, ka viņu partneri daudz laika pavada sociālajos tīklos. Svarīgi ir tas, ka šī interneta atkarība bieži ir cēlonis citai problēmai – neuzticībai. Viņu partneri ieteica svešas fotogrāfijas, komentārus un tas noveda pie sarakstes, pēc tam pie satikšanās un krāpšanas. Viņi varēja krāpt arī bez sociālo tīklu palīdzības – internets vienkārši to visu vienkāršoja.”

“Cilvēki bieži saka, ka vienkārši ir pieraduši dzīvot kopā un neko nejūt. Viņi dzīvo kā kaimiņi, svešinieki un maz laika pavada kopā pa īstam.”

“Egoisms var izpausties dažādi: nevēlēšanās klausīties, nepiedalīšanās mājas darbos un pienākumos, krāpšana, nevēlēšanās censties attiecību un partnera labā. ”

Atšķirīga mīlestības valoda.

“Divi cilvēki var mīlēt viens otru, bet nejusties mīlēti, ja viņu mīlestības valodas ir atšķirīgas. Ja vienam partnerim mīlestība nozīmē palīdzēt, pirkt dāvanas, bet otram tā ir izteikta vārdos, pieskārienos, būšanā kopā, tad mīlestības saņēmējs to nesajutīs, bet devējs nesaņems pateicību par saviem centieniem. Šādi pāri var strīdēties par citām lietām, taču iemesls būs vienkārša vēlēšanās pēc fiziskiem kontaktiem vai dāvanām. Mācieties viens otra mīlestības valodu. ”

Pieņemt vienam otru kā pašsaprotamu.

“Šķiršanās tiesu sēžu laikā cilvēki ļoti bieži viens otru sauc par nepateicīgiem un piesauc visu labo, ko viņi darījuši, bet otrs nav novērtējis. Reizēm viss noved pie banālas vārda “Paldies” nepateikšanas. ”

avots

Pievienot komentāru