Attīrīs zarnas, aknas, mazinās lieko svaru, augstu asinsspiedienu un ne tikai!

Kā arī atbrīvos no kuņģa čūlas, locītavu sāpēm un stiprinās imunitāti!

Kāposts ir ļoti veselīgs dārzenis, jo īpaši bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem B1, B6, C, E, U un K. Kā arī ar tādiem minerāliem, kā magnijs, jods, dzelzs, selēns un kalcijs.

Neskaitot to, ka tas ir bagātīgs un universāls, tam piemīt daudzas īpašības, kas padara to par ideālu līdzekli cīņā ar daudzām veselības problēmām.

Kuņģa čūlas ārstēšana un profilakse.

Svaigs kāposts ir bagātīgs ar vitamīnu U, kas veicina kuņģa sieniņu stiprināšanu. Tas arī veicina ātru šūnu atjaunošanu, kas ļauj tam gan ārstēt, gan arī novērst kuņģa čūlas parādīšanos

Bet minerāli, kas atrodas kāposta sastāvā, kā arī hlors un sērs, cīnās ar zarnu iekaisumu un veicina uzkrāto toksīnu izvadīšanu no zarnām.

Samazina asinsspiedienu, holesterīnu un stiprina sirdi

Kāposts ir bagāts ar omega-3, neaizstājamo taukskābi, kas palīdz mazināt holesterīna līmeni, augstu asinsspiedienu, kā arī novērst sirds-asinsvadu slimības.

Dabīgs attīrītājs

Antioksidanti, glikozinolāti un lielas devas citu barības vielu, kas atrodamas kāpostā, veicina imunitātes stiprināšanu un kaitīgo toksīnu izvadīšanu no organisma. Rezultātā tiek veicināta laba aknu un zarnu trakta darbība.

Artrīta ārstēšana

Selēns ir minerāls, kas palīdz mums cīnīties ar sāpēm un iekaisumu, ko izraisa artrīts.

Ideāls līdzeklis notievēšanai

Papildus gremošanas uzlabošanai, kāpostam ir zems kaloriju daudzums. Rezultātā tas ļoti noder notievēšanai, jo palēnina cukura un ogļhidrātu pārvēršanu taukos.

Kā pagatavot kāpostu sulu

  1. Blenderī ielejiet krūzi ūdens, puskrūzi sagriezta kāposta, tējkaroti alvejas mīkstuma. Kā arī pievienojiet pustējkaroti rīvēta ingvera un dažas piparmētru lapas.
  2. Pēc vēlmes varat pievienot medu un dzērienu uzreiz izdzert.

Dzeriet šādu dzērienu katru dienu nedēļu no vietas, lai iegūtu vislabākos rezultātus.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru