Dabīgs līdzeklis pret kakla sāpēm – tikai četru stundu laikā atbrīvojieties no angīnas simptomiem, it kā tie nemaz nebūtu bijuši!

Lietošana

  1. Iespējams, ka šī ir viena no iedarbīgākajām receptēm. Sajauciet 200 ml biešu sulas ar vienu ēdamkaroti ābolu etiķa. Iegūto masu lieciet sildīties mikroviļņu krāsnī līdz 30 – 35 grādiem. Ar šo maisījumu skalojiet mutes dobumu vidēji 6 – 7 reizes diennaktī, līdz jūs būsiet pilnībā izveseļojušies.
  2. Ja jums ir strutas, ieteicams skalot mutes dobumu ar biešu un sīpolu sulas maisījumu. Atšķaidiet biešu sulu ar ūdeni vienādās attiecībās. 150 ml maisījuma lieciet klāt 1 ēdamkaroti sīpolu sulas. Šādu mutes dobuma skalošanu jāatkārto ne biežāk par vienu reizi trīs stundās.
  3. Starp citu, biešu sula ir lielisks līdzeklis pret rinītu. Sajauciet biešu sulu ar ūdeni, vēlams vienādās attiecībās, pievienojiet klāt mazliet medus. Iepiliniet līdz 4 pilēm katrā nāsī, vēlams vidēji 4 reizes diennaktī. Šo ārstēšanas procedūru nepieciešams veikt 6 – 7 dienas.
  4. Šī recepte ir neaizvietojama vīrusa angīnas gadījumā. Sajauciet 100 ml biešu sulas, 100 ml ūdens un vienu tējkaroti citronu sulas. Ar šo maisījumu skalojiet mutes dobumu vismaz 5 – 6 reizes diennaktī.
  5. Biešu recidīvu gadījumā, ieteicams biešu novārījumu lietot iekšķīgi. Ņemiet vienu kilogramu neattīrītu biešu un vāriet tās divos litros ūdens. Kad bietes būs kļuvušas mīkstas, novārījumu pārlej atsevišķā traukā. Šo novārījumu ieteicams lietot pa 50 ml apmēram trīs reizes diennaktī, kā arī ar šo maisījumu ieteicams skalot mutes dobumu. Līdzekli nepieciešams uzglabāt ledusskapī, bet pirms lietošanas tas obligāti mazliet jāuzsilda.

Jau pēc šādu terapiju mēneša jūs jutīsieties daudz veselāki un varēsiet ar vieglumu tikt galā ar veselības problēmām.

Skalot mutes dobumu ar šiem līdzekļiem var teju jebkurš, izņemot tos, kuriem pret jebkuru no minētajām sastāvdaļām ir alerģija.

Taču iekšķīgā līdzekļa lietošanā gan ir jābūt īpaši uzmanīgiem. Tas vairāk attiecināms uz tiem, kam ir gastrīts, urīnpūšļa vai nierakmeņu problēmas, diabēts un osteoporoze.

avots

Pievienot komentāru