Dadža lapas mazina kakla spondilozes simptomus. Lūk, ko ar tām darīt!

Osteohondroze ir diezgan izplatīta slimība, un to pavada ļoti nepatīkami simptomi, raksta Dr. Andrejs Laslau.

Tā var izraisīt asinsvadu saspiešanu. Tas pārtrauks skābekļa padevi smadzenēs. Tradicionālā medicīna ierosina ārstēt dzemdes kakla osteohondrozi ar dadža lapu palīdzību.

Jaunas dadža lapas satur 6 reizes vairāk C vitamīna nekā citrons, kā arī ir ēteriskās eļļas, tanīna, ābolskābes un citronskābes avots.

  • Īpašības, kas piemīt dadža lapu preparātiem:
  • Piemīt antiseptiskas, diaporētiskas un diurētiskas īpašības
  • Paātrināt brūču dzīšanu
  • Uzlabo vielmaiņu
  • Ir pretkancerogēna iedarbība
  • Izvada toksīnus

Atceries: pirms lietot dadzi osteohondrozes ārstēšanai, tev jākonsultējas ar ārstu.

Osteohondrozes gadījumā sagatavo kompresi no svaigām dadžu lapām.

Lai to izdarītu, svaigas dadžu lapas nomazgā un uz nakti pieliec pie sāpīgās vietas, un piefiksē ar vilnas šalli. Virs lapām var novietot arī kompresijas papīru.

Procedūra prasa pacietību – lai panāktu stabilu rezultātu, tā jāatkārto vairākas nedēļas vai pat mēneši.

Lūk, vēl viens veids, kā izmantot dadžu lapas osteohondrozes gadījumā:

Dadža lapas nomazgā, nosusini ar papīra dvieli un sagriez ar nazi, pēc tam aplej ar verošu ūdeni (200 ml) un atdzesē.

Ļauj tinktūrai iestāvēties. Pēc tam uzklāj uz sāpīgās ķermeņa daļas, pārklāj ar pārtikas plēvi vai plastmasas maisiņu, pa virsu pārsien ar siltu vilnas šalli. Iedarbības laiks 20-30 minūtes.

Lūk, vēl dažas slimības, kuras var ārstēt ar dadža lapu palīdzību:

Detoksikācija. Dadža tēja palīdz uzlabot kopēju aknu funkcionalitāti un arī nieru darbību, ar to paātrinot dažādu toksīnu izvadīšanu no cilvēku organisma.

Cīņa ar izsitumiem un pinnēm. Ja regulāri lietosi kompreses no dadža lapām, tajās ādas zonās, kur ir izsitumi vai pinnes, tad burtiski mēneša laikā ādas stāvoklis ievērojami uzlabosies. Vēl ātrāku efektu varēs panākt, ja komprešu lietošanu apvienos ar dadža tējas lietošanu uzturā.

Psoriāzes un ekzēmas ārstēšana. Tēja vai zupas no dadža lapām, kuras regulāri lieto uzturā, lieliski palīdz ar šādām slimībām. Pirmās pozitīvās pārmaiņas būs redzamas jau pēc pāris nedēļām.

Diurētisks efekts. Augā esošās diurētiskās īpašības palīdz izvadīt nierakmeņus. Arī urīnceļu saslimšanas gadījums dadža lapas ir lielisks terapijas veids.

Samazina artrīta simptomus. Dadža lapas atstāj ārstniecisku ietekmi uz locītavām. Tās var izmantot kā kompresi. Paralēli var veikt tējas kursu, kas pagatavota no šī paša auga. Šī ārstēšanas metode var ietekmēt podagras attīstību.

Gremošanas problēmas. Dadža lapu tēja darbojas kā viegls stabilizators. Tā var tonizēt kuņģa – zarnu trakta darbību.

Apdegums. Sajaucot dadža lapas un olas baltumu, var pagatavot līdzekli, kurš pasargās ādu no pārāk intensīvu saules staru ietekmes.

Regulē hormonu darbību. Elementi, kas ietilpst auga sastāvā, var ietekmēt endokrīno sistēmu, līdz ar to uzlabojot hormonālo svārstību.

Noteikti padalies šajā svarīgajā informācijā ar draugiem.

avots: laslaublog.com

COMMENTS

Pievienot komentāru